HST vagy a HIT működik jobban naturálon?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 17:13
1/5 anonim válasza:
A hst egy izomnövekedésre kitalált edzésmódszer a HIT pedig a kardió edzós egy fajtája. Két különböző dologról van szó. Most kb. megkérdezted melyik jobb a vízforraló vagy a vágódeszka. Végülis mindkettő a konyhában van.
2/5 Cortez70 válasza:
Kevered monty. Az a hiit amire te gondolsz. Az az intervallum kardio. A hit az izomnövelésre kitalált módszer. Nagy súlyokkal, kevés sorozat, rövid ezdés.
4/5 anonim válasza:
Jah tényleg valamiért hiitnek ertelmeztem. Akkor sorry en voltam a fax most.
5/5 Cortez70 válasza:
Néztem mar el én is.
Nekem bejön a hit, ha osztott edzéssel végzem. Valahogy nálam nem működnek a teljes testes tervek. De ez én vagyok, mások szerint meg a hst a király. Egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!