Melyik sportot válasszam?
Sportolni szeretnék, de nem tudom mit kellene.
Valami olyat szeretnék, amitől izmosodik a lábam/fenekem és a karom is. Tudnátok segíteni? Megköszönném :))
14/L
Úszás, mert az minden porcikádat megmozgatja és pár év után már eléggé megerősödik a vállad és a lábad, a legfőképpen a karod!!
A balett is hasznos, mert ott megtanulod a legfontosabbakat: én már 4 éve balettozom és nagyon sok a tapasztalatom, Először még nehezebben ment, hamar kifáradtam, nem volt olyan egyenes a derekam és a hátam, de az évek során a rendszeres edzéssel (és persze rengeteg izomlázzal) sokat erősödött a vállam, a hátam, a karom, stb... és már sokkal kevesebb fáradsággal csinálom meg mindezt!
A lovaglás is nagyon jó választás lenne. Gyönyörű, egyenes lenne a hátad és a vállad, a karod is izmosodik tőle.
# 1
Az úszás minden porcikádat MEGMOZGATJA, nem pedig MEGEDZI. A valóságban semmi nem fog látszódni a kinézeteden, ha sokat úszol. Persze, az olimpián az úszók izmosak, de nem az úszástól, hanem az embertelen mennyiségű doppingszertől, amivel telenyomják őket.
Igen, a balett nagyon egészséges mozgásforma, remek tartást és hajlékonyságot ad, de a kérdező izmosodni szeretne, a balettosok pedig arról híresek, hogy pálcika vékonyak.
A lovaglástól pedig még szintén senki nem lett izmosabb. Igen, a gerincnek ez is jó, de mi van, ha a kérdezőnek nincs gondja a tartásával?
Kérdező: ha szép, egészséges testalkatot szeretnél, viszont az izmosodás is cél, akkor súlyemelés, atlétika, szertorna, küzdősportok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!