Szolnokon hol van női edzőterem?
Nincs külön női terem,egy termet használ mind a 2 nem,ott is,ahova én játok.Ha nem öltözöl kihívóan,+még kezdő vagy (szóval nem nézel ki nagyon jól) akkor nem fognak ANNYIAN megbámulni,mert páran mindig megfognak.
De minnél többen néznek,annál jobban nézel ki.
Szerinted te leszel a legelső csaj egy edzőteremben? :)
A beavatás a legkomolyabb. Döntött törzsű evezést csináltatnak veled és a terem összes bikája jól megbámul majd és értékel 1-10 skálán. Ne akard megtudni mi van 5 alatt.
xdd :DD
Azt hittem, még vannak olyan hímneműek, akik csodálkozva néznék, ahogy egy lány súlyzót vesz a kezébe:D
Megsúgom, a nőknek csak a kisebb százaléka edz normálisan. Egy női teremben körül vennének azok a díszp*csák, akik csak a combközelítőn nyomkodják a telefonjukat. Ráadásul olvastam itt már olyat, hogy női teremben kevés a tárcsa p. a lábtolóhoz.
Szerintem én idegbajt kapnék. :D
Rendes terembe járok, nálunk nincs külön női terem. A srácok nem nagyon szoktak bámulni, csak odanéznek, esetleg jár egy elismerő pillantás guggolás közben a popsinak, vagy evezés közben a súlynak, de ennyi...
De ugyanígy két sorozat közt én is vetek egy-egy pillantást a srácokra. De aztán edzek tovább... Senki nem vak, de senki nem bámészkodni megy a terembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!