Protein szelet vélemények?
Figyelt kérdés
Arról a "csoki féléről" beszélek.
19/ l vagyok és vékony alkat , nem lesz tőle senmi bajom ha edzé előtt megeszek egy szeletet.
Légyszi normális válaszokat írjatok.
Előre is köszönöm.
2016. márc. 24. 08:58
11/17 A kérdező kommentje:
8/9- es
Ilyet hol lehet venni?
2016. márc. 24. 11:10
12/17 anonim válasza:
Tápkieg boltban, webshopban, biotech-eset még a tescoban és a decathlonban is kapsz.
13/17 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm szépen.
2016. márc. 24. 11:30
14/17 anonim válasza:
FA So good fehércsokis nagyon finom. Nekem jobban ízlik, mint egy Milka vagy akármi, mert nem is olyan édes (alapból nem szeretem azt a nagyon édes ízt) és van benne sok fehérje is, kb 25g. Nagyon jó.
15/17 anonim válasza:
Vigyázz megeszel egy ilyet és óriás izmaid nőnek + hormonháztartás felborul szőrösödsz stb
Amugy mielőtt jössz a fehérje szeletekkel nem ártana utána olvasni a témának mert nem tudod miről beszélsz
16/17 anonim válasza:
En tudok itt egy kommentelot akinek a haverja impotens lett tole szoval....
17/17 anonim válasza:
8.vagyok scitec termék amit linkeltem a biotec usa egy szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!