Rossmann Well mix fehérjés termékekről vélemények? A fehérjeporuk milyen?
Vannak ilyen diétás porai is a Rossmannak, aminek a fele cukor, tudom. Ebben a "Well mix sport protein 90"-ben viszont ha jól láttam minimális ch van, itt az összetétele:
Milyen lehet ez? Csak mert a fehérje szeleteik (vaníliás, csokis, banános) isteni finomak (14 g fehérje 12g ch) ennek meg nagyon jó ára van (2000ft 300 gramm). Próbálta már valaki? Milyen a minősége, vízzel iható(normális íze van)?
Nem ismerem ezt a terméket. Az általad belinkelt összetétel számomra kissé gyanús. Van egy olyan érzésem hogy ez egy növényi alapú fehérje mix, aminek nem igazán jó a biológiai értéke.
2000ft/300g Sokallom egy számomra, NO NAME termékért.
Én azt tanácsolom, hogy whey protein-t vagyis tejsavó fehérje port vegyél.
cukormokus999 válasza:
Köszi a választ!
Kimaradt, hogy elvileg tejfehérje (asszem60%), tejsavófehérje (arányra nem emlékszem), meg szójafehérje (10%) van benne + L-karnitin, vitaminok, stb stb...
A fehérjeszeletnek leírom az összetételét, hátha más is ráharap :D (Tényleg nagyon finom, a legtöbb amit próbáltam pocsék volt.)
Tehát Rossmannban lehet kapni, 'Well Mix sports protein szelet' ezüst/piros papíros.
tejfehérje, glükózszirup, szójafehérjeizolátum, dextróz, aromák, kakaómassza + tejcsoki bevonat (ez mondjuk cukros, de nincs is rajta olyan hűdesok csoki).
egy szelet 178kcal, 14g fehérje, 20g ch/cukor12g/, zsír 5g
E, C, B1, B2, B6-vitaminok vannak benne.
Szóval kb. ugyanaz az összetétele, mint a kétszer ilyen drága protein szeleteknek.
Van vaníliás, csokis, banános, mindegyik finom, omlós tejkaramella állagú, de nem ragacsos. Van túrós-citromos is, de abban viszont rengeteg ch+cukor van.
Nem éri meg.
Ennél sokkal jobbat kapsz kicsivel többért.
300 gr az p.csafüst, ráadásul nagyon drága, 10000-ért már nagyon jó minőségű tejsavófehérjét kapsz 2,2 kg-os kiszerelésben, ismert gyártótól.
Sőt 4-5 kilósban arányaiban véve még ennél is jobb árban jön ki/kg sok protein.
Ráírnak varázsszavakat (gyakori a fitness is még), raknak rá egy csinos képet egy csajról és már viszi is a nép méregdrágán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!