Tapasztaltabb testépítők ti mit ajánlanátok?
(azoknak akik esetleg vicces kedvükben vannak vagy szimplán szeretnek oltogatni, Megkérem, hogy ne tegye!)
A probléma a következő:
19 éves fiú vagyok.
Gyerekkorom óta vékony testalkatú.
Szinte már kórosan.
Akármennyit eszek és akármit nem hízok.
19 évesen, kb 182 cm, 55 kg
Ez borzasztó, kiakaszt.
Szoktam ritkán edzeni, de azt se sokáig mert előbb híznom kéne.
De nem megy.
Tudnátok javasolni valamit? Valami tanács vagy praktika.
Esetleg egy edzés terv vagy valami. Sőt! Ha ismertek vékonyaknak való port amitől kicsit hízásnak indulok megköszönném!
Nincs pénzem netre. Ezért is wifizek.
Megfogadom a tanácsot! Sok rizst fogok enni, abban Elvileg sok a fehérje
Az se baj, ha sosem eszel húst, de a fehérje meglegyen. A rizsben kevés van és nem komplett, minimum hüvelyest egyél mellé, de egyszerűbb s jobb, ha állati fehérjét használsz. Te vagy az, akinek simán mondom, hogy tolhatod tizesével a tojást, nem kell félni a benne levő zsírmennyiségtől (bár én szálkásításkor állok rá nagyon, de mások általában nem így csinálják). Nálam szegényebb nehezen lehetsz s nekem sem drága a tojás. Vegyél házit, az jóval finomabb és ahogy elnézem a bolti tojások árait s méretét, olcsóbb is. Remek komplett fehérje, rengeteg tápanyag (ha kiegészítőre neked se jut, akkor erre nem árt figyelni), jó sok zsír, vagyis energia... Nincs benne mindenből elég, mást is kell enni, de azért jó alap.
Láttál már egy kiló rizst megfőzve? Egy elég nagy fazék lehet, 2-5 kiló közti súllyal. Nos, ez nem elég fehérje számodra. Zöldséget enni fehérjeforrásként épeszűbb ötlet lenne és sokkal könnyebb lenne megenni :D Kombináltan főleg (borsós rizs, nom), de nyomós ok nélkül nem hanyagolnám el a tápanyagdús komplett állati fehérjeforrásokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!