Kondisoknak hany g vitamin ajanlott?
Figyelt kérdés
Gondolok itt kalcium, magnezium, omega 3 es c vitaminokra. Aki gyur, annak mennyivel kell tobb?2016. márc. 20. 18:47
11/13 anonim válasza:
Igen, persze. Fél sciteces kal-mag, 1 halolaj koncentrátum kapszula, 1g c-vitamin(ha erős izomlázam van, vagy beteg vagyok, vagy előző este szórakoztam akkor többet.)(Keveset szoktam inni, fröccsöt vagy whiskeyt)
Időszakosan szemes multi vagy cink. D vitamint vigantol csepp formájában mindig pár ezer egységet ha nem tudok napozni.
12/13 anonim válasza:
Ezt elég hosszú lenne leírni mind a 10-15-ből egyenként. C-vitamin 2.5g, a többi is ilyen arányú. Versenyfelkészülésben sokkal több.
13/13 anonim válasza:
C-vitamin: 10-30 mg/ttkg (tehát egy 80 kg-os embernek kb. 800-24000 mg)
kalcium: 500-1000 mg, étrendtől nagyon függ, mert pl. a sajtokban sok kalcium van
magnézium: 250-500 mg
omega3: 1000 mg a "leg-legminimum", inkább 8-10 gramm, ezért érdemes lenmagolajat (v)enni, mert halolajból túl drága lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!