Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hol kezdjem vagy hogyan?

Hol kezdjem vagy hogyan?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok 186 cm magas 78-80 kg.

Vékony testalkatú, de ezen akarok változtatni,tudom hülyén hangzik de olyan szeretnék lenni mint Lazar Angelov vagy Aziz Shavershian ők a példaképeim.

Milyen étrendem legyen hogyan kellene edzenem?

Valami segítséget, tippet szeretnék.

2016. márc. 20. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Sárga Kapszula c. könyvet olvasd el. Példaképnek meg inkább ő: https://www.youtube.com/watch?v=lZ684khtMTQ
2016. márc. 20. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a kemeny hogy o meg szarazon is 130 kg amit valoszinuleg sose er el max zsirba
2016. márc. 20. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Angelovot sem éri el naturálba. Nem a fizikumra értettem.
2016. márc. 20. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:

140-160gramm fehérjét, 50-60gramm zsírt vigyél be naponta, szénhidrátot meg annyit hogy ne zsírosodj csak lassan nőjön az izomtömeged. Ha nem látszódik a hasizmod akkor én inkább úgy kezdeném hogy pár hét alatt lejjebb vinném a testzsírom.

Átmozgató teljes testedzéseket végezz, majd pár hónap múlva kezdjed progresszívan növelni a súlyokat. https://www.youtube.com/playlist?list=PL_UAXxDwtUkEexoG8TO-W.. Innen meg tudod tanulni hogy hogyan kell végrehajtani a gyakorlatokat elég jól.

2016. márc. 20. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Teljes test edzés:

-Hasprés

-Álló vádliemelés

-Guggolás

-Felhúzás(erre figyelj,ha bénázol vele akkor inkább hiperhajlítás)(De a videón elég jól elmagyarázzák)

-Fekve nyomás/tolódzkodás

-Húzódzkodás/lehúzás

-Vállnyomás

-Váltott karú bicepszhajlítás

2016. márc. 20. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!