Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jo lessz ez igy tovabbra is?...

Jo lessz ez igy tovabbra is? Elfogadnek tanacsokat.

Figyelt kérdés

8-ik honapja lett hetfon,hogy jarok terembe..Heti 5 alkalommal.180 Cm vagyok.

Szeptember elejen 60 kg voltam fixen mikor eloszor elmentem terembe.(Eleg vekony)

December kozepen 71.5 kg voltam.

Jelenleg 75.5 kg vagyok.(Ma merlegeltem)

Masok szerint nagyon nagy a valtozas de en megis elegedtlen vagyok ezzel a 15.5 kg-al:D Testzsir szazalekom olyan 10%-ra becsulnem.

Kajat nem mericskeltem idaig,mert nincs idom ilyesmikre,mert meg tanulni is kell meg egyebek de annyit eszek mindig amennyit birok..De nagyon nehezen emelekedett a sulyom az utobbi hetekben ahogy elneztem,mert minden nap merlegelek..

Napi 4-5x eszek,csirkemellet 2x es rizset is 2x es nagyon ritka mikor valamelyik kimarad.

Sulibol 1-2 kor erek haza szoval addig szinte semmit nem eszek csak reggel zabpelyhet meg banant.Nem szedtem meg semmit,kreatint akarok hamarosan venni.

Ez idaig mennyire szamit jo eredmenynek?

Tanacsokat illetve epito jellegu kritikak johetnek:)

Neha elgondolkodom,hogy volt-e ertelme idaig szenvedni meg annyi kajat megenni,mert ha nemerdekelne,akkor en napi 1-2x valami keves kajaval is beerem mint ahogy csinaltam a terem elott.:D

17/F.

#Testepites/
2016. márc. 14. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen szar etrendel eleg jo meg halnek mire haza erek ha csak zabpehely menne reggel
2016. márc. 14. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
kreatin helyett inkabb az étrendedet pofozd helyre (mondom én aki zabál ossze vissza.. :D )nem az a fontos ,hogy nehogy kimaradjon egyszer a csirke -rizs ,hanem ,hogy meglegyen a szugséges mennyiségu tápanyag.
2016. márc. 14. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Három és fél hónap alatt +11.5 kiló? Rendesen bezsírosodhattál, kétlem hogy 10%-os a tzs-d. Tedd rendbe a kaját, felesleges ide a kreatin. Ha ezt nézzük nem számít valami jó eredménynek. Figyelj a kajára, és ne a mérlegre alapozd az eredményt, hanem ara, hogy mit mutat a tükör.
2016. márc. 15. 08:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Abszolut nem vagyok zsiros:)
2016. márc. 15. 09:32
 5/6 A kérdező kommentje:

2-Es arra celzol,hogy merjem ki pontosan ezutan a kajamat meg minden ?

Miert nem fog igy menni egy darabig meg?

Napi 4-5x eszek es nem szemetet..:)

2016. márc. 15. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:
igen kb. arra céloztam. Nem muszaj ,hogy 100% os étrended legyen, de azért a fehérje bevitelre odafigyelhetnél, a szénhidrátbol,meg zsirbol pedig mennjen annyi amivel szépen lassan tudsz felszedni.En sem mérem a kaját pontosan, mondjuk ha lenne rendes étrendem sokkal célravezetobb lenne, de az már túl sok energiamba kerulne :D
2016. márc. 15. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!