Jo lessz ez igy tovabbra is? Elfogadnek tanacsokat.
8-ik honapja lett hetfon,hogy jarok terembe..Heti 5 alkalommal.180 Cm vagyok.
Szeptember elejen 60 kg voltam fixen mikor eloszor elmentem terembe.(Eleg vekony)
December kozepen 71.5 kg voltam.
Jelenleg 75.5 kg vagyok.(Ma merlegeltem)
Masok szerint nagyon nagy a valtozas de en megis elegedtlen vagyok ezzel a 15.5 kg-al:D Testzsir szazalekom olyan 10%-ra becsulnem.
Kajat nem mericskeltem idaig,mert nincs idom ilyesmikre,mert meg tanulni is kell meg egyebek de annyit eszek mindig amennyit birok..De nagyon nehezen emelekedett a sulyom az utobbi hetekben ahogy elneztem,mert minden nap merlegelek..
Napi 4-5x eszek,csirkemellet 2x es rizset is 2x es nagyon ritka mikor valamelyik kimarad.
Sulibol 1-2 kor erek haza szoval addig szinte semmit nem eszek csak reggel zabpelyhet meg banant.Nem szedtem meg semmit,kreatint akarok hamarosan venni.
Ez idaig mennyire szamit jo eredmenynek?
Tanacsokat illetve epito jellegu kritikak johetnek:)
Neha elgondolkodom,hogy volt-e ertelme idaig szenvedni meg annyi kajat megenni,mert ha nemerdekelne,akkor en napi 1-2x valami keves kajaval is beerem mint ahogy csinaltam a terem elott.:D
17/F.
2-Es arra celzol,hogy merjem ki pontosan ezutan a kajamat meg minden ?
Miert nem fog igy menni egy darabig meg?
Napi 4-5x eszek es nem szemetet..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!