Vékony alkat vagyok, ilyen a genetikám. Sem hízni, sem izmosodni nem igazán tudok. Mit tehetnék?
Jártam konditerembe, igyekeztem a lehető legjobban táplálkozni. Nekem megfelelő edzéstervet vadászni/tervezni. kikértem már mások segítségét is. Viszont nem vettem fehérjét és más étrend kiegészítőt, mert pénzem nem volt rá és inkább a kaját preferáltam jobban. Az ízületeim gyengék, nem bírják sokáig a terhelést sajnos. A csuklóm főleg, 10 fekvőtámasz után tenyéren pl 1 napig fáj a csuklóm. A vállaim ropogtak, annak ellenére, hogy átmozgató edzéstervet is csináltam, alaposan bemelegítettem, ezekre odafigyeltem. Mégsem bírtam. Ezért 4 hónap után abba is hagytam az edzést.
Van valamilyen kiút ebből?
183 cm vagyok és 61 kg. 21/f
--gömb--
"Évek óta szégyellem miatta magam"
Legelőször is ezt kéne felszámolni, mentálisan.
Nehogy már azért hizzak, hogy másoknak ne zavarjam a szemét.
Másik: Ízületek--> mikrotápanyagok. Ha ezekben hiány van, ne csodálkozz hogy berágódik a csapágy.
Tényleg jókat válaszoltak az előttem szólók.
Csupán annyit saját tapasztalatból, hogy eleinte baromi nehéz lesz sokat enni, és rohadt fárasztó folyton méregetni. Aztán megszokod, és simán lemegy a kaja, sőt még méregetni sem kell egy idő után. Én egy évig stagnáltam 70 kg körül, most lassan a 80-at is elérem.
Mivel nem írtad, hogy egészségesen is akarsz enni, akkor egyél meg mindent. Lekvároskenyér, kakaóscsiga, tészta orrba szájba. Persze mellette a fehérjét is tolni ezerrel, de ne figyelj arra, hogy milyen húst eszel csak tömjed magad. Egyébként olyan magas vagyok mint te, bár egy fél fokkal könnyebben hízok, de megszenvedek én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!