2/17 A kérdező kommentje:
Mindennapos futással le lehetne adni a zsírt?
2016. márc. 10. 15:57
3/17 LuucaX válasza:
Szerintem annyira nem vészes csak egy kis sport kéne
5/17 A kérdező kommentje:
Calisthenics gyakorlatokat végzek, ezen s héten kezdtem. Előtte fekvőztem, súlyzóztam, vizilabdáztam, úsztam 8 évet.
Ha megfogom a hasam érzem az izmok domborodását.
2016. márc. 10. 16:09
6/17 anonim válasza:
Nem is az, hogy zsíros csak olyan mint egy 20 kilós 10 éves gyerek hasa.
7/17 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, 68 kg, 179cm.
Érdekes, egyszerre levertem 2 18 feletti 80kg+-os cigányt a 20 kilós testemmel.
2016. márc. 10. 17:05
8/17 anonim válasza:
A testépítés az más világ. Itt ha nem 10% a testzsírod meg nem 43-as a karod, akkor nem vagy izmos, de érthető is, mert ez a sport az izmosságról szól meg a kinézetről. A testépítés nem verekedés. Amúgy az jó elvertél két embert, de az nem izmosság kérdése. Legalábbis az izmosság nem egyenesen arányos az erővel.
9/17 anonim válasza:
15 évesen 18+os cigánygyerekeket versz agyon ráadásul 2esével, faxod 25cm + igaz?
10/17 A kérdező kommentje:
Rendben, de hogyan hasonlítanék egy 10 éves gyerekre?
Egy bodybuilder fejét is betörném...meg se tudna ütni egy se a 150 kilójával.
Én arra megyek, hogy nagyon szálkás legyek.
Most battyogok hazafele 10km futás után...40 perc megvolt, szóval valamennyi zsírt csak égettem.
Este meg kimegyek húzódzkodni, meg edzeni a hasfalra.
2016. márc. 10. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!