Szerintetek nagyon nagyképűség lenne ilyen motorral a terembe járni és olyan helyre tenni, ahol mindenki látja?
Úgy, hogy az utcán is látják, meg aki a terembe megy befelé, ők is. Nem lenne túl nagyképűség? 22/F
"baj e ha clenbuterolt teszek a palacsintába lekvár helyett"
Mi a fsz? :DD
Tudod mi a nagyképűség? Az, hogy itt gyik-en mutogatod a Javadat, és aki nem azt írja amit te "hallani" akarsz, azt letámadod a hülyeségeddel.
Hát ki a fenét érdekel, hogy hova teszed? Mellesleg nekem egyből az jutna eszembe, biztos azért van ott, hogy a tulaj a teremből is lássa. Tudod, mint a strandon vagy vízparton a cuccok a törölköző alatt, "tegyük olyan helyre, hogy lássuk a vízből is nehogy ellopják". Ne keress benne iróniát, komolyan írtam.
Szép géped van, én is megnézem, de amin túráztatod magad totál fölösleges...
Most így böngészve a kérdéseket, szerintem ez hozta a "baj e ha clenbuterolt teszek a palacsintába lekvár helyett" aranyköpést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7629..
:D :D :D
Én is azt hittem, hogy valami jobb és drágább motort linkelsz be, amire azt írom, hogy ezt én is kiállítanám bárhol és még csak nem is érdekelne, hogy ki gondol nagyképűnek... :D Semmi bajom a tieddel sem, de nem az a fajta, amit mindenki elismeréssel néz, hogy ez igen, ennek bejött az élet...
Büszke lehetsz rá és teheted ideoda, az nem gond. Én is szeretem a saját motoromat. 1 millió elég alacsony érték egy motornál, mit mondjak. De ez nem baj, nem menőzésből kell motor, hanem mert motorozni jó. De egy teremben felvágni vele szerintem kevés, akármilyen ritka vagy csodálatos, no. Nem is ért mindenki a motorokhoz ennyire, még én sem, pedig a háztartásomban van 2 s kicsit érdekel a téma, minden motort megnézek, a simsonokat is, a 125 köbös cruisereket is (azokra milyen büszke néha a tulaj, egyszer egy fejtegette, hogy milyen remekül megy, nem kell ennél erősebb :D), s a már 2 kerekű fedetlen autónak tekinthető böszmetegeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!