Szerintetek nagyon nagyképűség lenne ilyen motorral a terembe járni és olyan helyre tenni, ahol mindenki látja?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy az utcán is látják, meg aki a terembe megy befelé, ők is. Nem lenne túl nagyképűség? 22/F
2016. márc. 5. 11:05
1/19 anonim válasza:
Beállítassz a babettával, mindenki tudja, hogy megjött a főnök. Azt hittem belinkelsz valami 5-10 milliós motort.
2/19 anonim válasza:
Mi a nagyképűség abban, mivel jársz? Ha 50 milliós kocsival megyek sem nagyképűség, csak ha mutogatom.
3/19 A kérdező kommentje:
Milyen babettával !? xDD
Az ilyen is ér majdnem 1 milliót, bármennyire is hihetetlen. :D
2016. márc. 5. 11:22
4/19 A kérdező kommentje:
De ez már mutogatásnak minősül nem? Mert ahova letenném, ott mindenki látná. Az utcán, is meg aki megy be a terembe ők is...
2016. márc. 5. 11:24
5/19 anonim válasza:
Értem én, de vágod, 1 millió, én pesten a cutlerbe járok, ott délelőttönként, mikor a lóvésok mennek gyúrni, az ember már egy 7es bömbire, porsche terepjáróra se kapja fel a fejét, pedig azok 20-30x ennyibe kerülnek.
6/19 A kérdező kommentje:
Látom az értékrended egészen más lehet mint az enyém. Az ilyen motort ugyan úgy megbámulják mint az előbb említett autókat, függetlenül attól, hogy "mennyi pénzbe kerül", mivel ennek inkább eszmei értéke van. Ugyan úgy ritka ez is majdnem mint a nagyon drága autók. Szerintem a számosságuk is ott körül lehet az ilyen állapotú motoroknak, mint az olyan autóknak, amit te említettél Magyarországon. Ráadásul nem pesti vagyok, de még nem is debreceni, hanem egy körülbelül 12 ezer fős településen lakok. Ráadásul visszahúzódó tartózkodó vagyok, tehát nem néznék ki belőlem, hogy én újítottam fel ráadásul. (nem pont ugyan ezt a motort de egy ugyan ilyenem van, ugyan ilyen állapotban)
2016. márc. 5. 11:33
7/19 anonim válasza:
Menj a BodyBuilder Gym -be ott Bunny biztos örülni fog neked.
8/19 anonim válasza:
Nekem egy kawa ninjám van terembe is azzal járok jóidőben... Soha nem értem meg az ilyen régi retkekben mit élveztek...
9/19 anonim válasza:
Ez ugyan az mint a régi autók utáni rajongás. Másnak jó, élvezet, hobbi, neked pedig retek.
10/19 A kérdező kommentje:
Ha meg "mennyi pénzbe kerül" szempontból elemezzük, mint ahogy sokan szokták (én nem szeretem ezt), akkor meg ez is olyan árba van mint egy használt, jó állapotú kawa ninja.
2016. márc. 5. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!