Okrwdw kérdése:
A marha melyik részét fogyasztjátok és hogyan készítitek el?
Figyelt kérdés
Csirkével hadilábon állok kicsit, és szeretném hébe-hóba marhára cserélni.
A kérdésem az lenne, hogy melyik részéből mit lehet csinálni ami nem is túl drága? Gondolok itt akár egy sima steakre, csak nem tudok fél kiló bélszínt finanszírozni magamnak heti többször.
2016. márc. 5. 09:37
1/3 anonim válasza:
Odaállok a húspulthoz és a szimpatikus marharészt vásárlom, általában pörköltet főzök belőle nokedlivel.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sütni még a bélszínt sem könnyű úgy, hogy jó legyen. Én egyszer sütöttem, de elég száraz lett. Tényleg jobb pörköltnek elkészíteni, vagy húspogácsának. Szoktam belőle chilis babot és spagettit is csinálni. Én is azt szoktam venni, ami épp megtetszik.
3/3 anonim válasza:
Hátszín, daráltat szoktam venni, fűszerek, zöldség, és sütőben fasírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!