Rengeteget eszem, mégis éhes vagyok, és nem jön semmi tömeg. Elrontok valamit, vagy valami betegség?
Miért ne számolnád a hüvelyesekben levőt, ha egyszer az is szénhidrát? Bár pont a hüvelyesekkel nem tudok mit kezdeni, mert pl. a lencse nettó szénhidráttartalmával nem jön ki a kalóriatartalma, pedig a rost elvileg nem számít, hisz nem szívódik fel... Na mindegy, úgyis mindegy, hogy tudod-e pontosan, ha egyszer arról sincs fogalmunk, hogy neked nagyjából mennyi ch-ra van szükséged. Kár, hogy nem tudunk cserélni, én olyan szívesen ennék helyetted brutál sokat :D Most épp egy 2500 kcal fölötti nap után éhezem s szálkásítanom kéne...
A berakott listádra se tudok mit mondani, csak ismételhetem magam, több fehérje, több kalória, aminosavak gondos átnézése, ha már az állati fehérje nem opció.
Azért 600g CH 74 kilóhoz már elég sok.
Biztos hogy megvan a teljes aminosav profil ha már semmilyen állati fehérjeforrás nincs az étrendedben? Nem vagyok tisztában azzal hogy mit-mivel lehet kombinálni hogy teljeset kapj, de másra nem tudok gondolni csak arra hogy ez így nem teljes.
ezzel a teljes aminóval egy a problémám, hogy sok helyen totál az ellenkezőjét állitják, pl: [link] itt a "High Quality or Complete Proteins" bekezdés alatt pl, vagy akár itt is [link]
máshol,ahol meg azt állitják, hogy nem teljes, ott is azt irják hogy de ha már 2 félét kombinálsz, pl kukorica meg bab, akkor az lesz... nyitok mindkét féle nézet felé, próbálok változatosan enni, kicsi lencse, kicsi bab, kicsi mogyoró, kicsi kukorica, stb stb, ugyanakkor nem ülök le számolgatni hogy ebbe-abba hány leucin, vagy glutamin van. - további helyzetjelentés. tegnap 75 kilóval feküdtem, reggel mosdó, és ismét 73, persze nem várok 1 nap alatt csodát, de ez megy már egy ideje...
Reggel én is 2 kilóval könnyebb vagyok, mint este.
Egy héten egyszer mérd ugyanabban az időpontban.
Figyelj, neked ez a vega vagy milyen étrend nem működik. Ne primadonnáskodj és próbáld ki 1 hónapig amit már többször írtunk, idemásolom újra:
Komplex CH (nem fruktóz!) testsúly * 3-6gramm (neked kell belőni)
Fehérje (állati) testsúly * 2gramm
Zsír testsúly * 1 gramm
Hús, tojás, protein tápkieg, túró stb EBBŐL legyen meg a fehérje ami nem állati NE IS SZÁMOLD. 600g CH nem kell, az rengeteg, a források maradhatnak ez jó. Zsír menjen még plusszba lenmag, kicsit több mogyoró. Jönni fog a tömeg csak próbáld ki és ne szenvedj ezzel az egyértelműen a testednek nem megfelelő étrenddel. Nincs két ugyan olyan szervezet és amit te látsz yutúbon vega kipattintott testépítő étrend nem jelenti azt hogy az fog működni mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!