Miért nem vagyok éhes szálkásításkor?
Figyelt kérdés
Egy hete kezdtem el szálkásítani, kb. egy kilót fogytam eddig, és elvileg kalóriadeficitben vagyok, de mégsem vagyok éhes.2016. márc. 4. 13:37
1/3 anonim válasza:
Ha normális étrended van, azért, alapból, ha megvan a rostbevitelem, sok zöldség, minőségi ch, hús én sem vagyok az, nem úgy mint az értelmetlen koplalós fogyókúrák, ahol 2 hét után befejezi, mert nem bírja.
3/3 anonim válasza:
Van ilyen. Sok ember ketogén diétában KÉPTELEN kb. 800 kcal fölé menni, annyira tele van. Őket is sajnálom, de magamat is, amikor 1700 kcal mellett éhezem :D (Tudok 2500 mellett is, ha szénhidrátos az étrend. S azért a jóllakottság nem kizárt jóval 1700 alatt sem, csak ahhoz speckó étrendre van szükségem s a betartásához szükséges kis fegyelemre. Elvben nem nehéz, mert baromi jókat eszem úgy).
Emberfüggő, étrendfüggő, időzítésfüggő, konkrét ételfüggő is ám ez. S nem mindegy, hogy valaki koplal és alig mozog (heti 3 edzés azért önmagában nem sok) vagy rendesen eszik és többet mozog. Bár van, akit a sok mozgás éhessé tesz, van, akinél pont fordított a hatás (pl. én).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!