Így is bele lehetne kezdeni tömegnövelésbe?
Saxx, hallottam már 1000 kcal/óra edzésekről (pl. hegyi kerékpározás), s bizonyára kellően nagy súlyok folyamatos megmozgatása, nagyon tempós futás hegynek föl s effélék is égetik a kalóriát rendesen.
Én nem nézem ki magamból, hogy ilyenre képes legyek jelen állapotomban, plusz kicsi is vagyok, de van, aki egy délelőtt alatt meg tudja oldani a 3000 kcal égetést edzéssel. Ez nekem hihetőnek hangzik.
Van az a magyar fickó, aki napi 100 km-t futott a Himalájában, s napok alatt elég sok kilót fogyott (sok zsírt, sok izmot), mert enni se tudott rendesen... Vannak belevaló emberek, akik mesés kalóriaégetésre és deficitre képesek.
Nem ismerem a kérdezőt, lehet akár élsportoló is, vagy sok szabadidejű futó vagy akármi. Azt tudom, hogy nekem nem menne ennyi.
Milyen 5 óra? 2-3. A többi a normál élettel megy el. Az áll fent, hogy egy nap eléget 4500-5000 kcal-t. Úgy értelmezem, hogy összesen, nem csak a sporttal.
Igen, több kalória kell.
Mit csinálsz és hány kg vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!