Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 151 centi magas lánynak az...

151 centi magas lánynak az ideális testsúlya megfelelő?

Figyelt kérdés

A barátnőm 151 centi magas és elkezdett edzeni. Én kiszámoltam, hogy az ő testsúlya - kezdőként, egészségesen,de nem kórosan leszálkásítva - valahol 45 kiló körül lehet.

Az a helyzet,hogy ez ~135g szénhidrát egy nap 3g-vel számolva, fehérje 2g-vel számolva 90g.

Oké, alacsony meg minden, de ez elég halálközeli állapot a mennyiségeket tekintve. Hosszútávon tartható? Mit gondoltok erről?

2016. márc. 1. 07:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ami neki tetszik és nem neked. És senki sem mondta hogy ne változtasson, de fogd már fel hogy mindenkinek más az ideális. És az mi, hogy Te kiszámoltad a 45 kilót? Ezt nem lehet megmondani előre hogy kinek hány kg az ideális. Itt van példának Cortez, Ő 170 körüli centi magas és 80+ kiló. Sz-rul néz ki? Hát nem!
2016. márc. 1. 12:31
 12/13 anonim ***** válasza:
De azért egy 170 centis nőn máshogy néz ki az a 80kg, mint cortezen.
2016. márc. 1. 13:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez merőben a 170 centis nőn múlik, az izomtömegén, testalkatán... S egy nőn több háj fér el esztétikusan, mint Cortezen :D

Kérdező, egyen annyit a leány, amennyi neki kell. Csak mert neked picinek tűnik az étel, az mit sem jelent.

Én alig fogyok 64 kilósan, gyors anyagcserével, edzéssel, még bőven hájasan annyi étellel, ami ránézésre nekem rém pici, pont egy étkezésre valónak tűnő... S ez az egész napi. Az élet már csak ilyen.

Igaz, én nem eszem egy fazék rizst, nem is esne jól, s nem is passzol az igen zsíros fehérjeforrásomhoz, ami önmagában lefedi a kalóriakeretem nagy részét, még egy kis zöldség és alig marad valami egy lassú fogyáshoz.

45 kilós lányoknak a fentebb írt mennyiség azért nem tűnik olyan sokkolóan kevésnek, de majd meglátja, neki mennyi kell. Ne ossza sokfelé, ha az nem jó neki.

Remélhetőleg normális ember, aki utánanéz, tapasztal és elintézi magának ezeket a kérdéseket.

De eddig is láttad enni, nem? Gondolom, eddig sem ehetett gigantikus mennyiségeket :D

2016. márc. 1. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!