Hogy jobb a csirkemellet enni, hogy több fehérje maradjon meg belőle?
Figyelt kérdés
sütve, rántva vagy főzve2016. febr. 27. 19:51
1/8 anonim válasza:
Nincs jelentősége, a lényeg, hogy hőkezelt legyen. A fehérjemolekula a nagy hő hatására csapódik ki, ami tökmindegy, hogy főzés vagy sütés.
2/8 anonim válasza:
Mekkora az a hő amin kicsapódik?
3/8 anonim válasza:
42 fok körül. Ezért életveszélyes az ilyen magas láz, mert kicsapódhat a tested fehérjéje.
4/8 anonim válasza:
Így van, teljesen mindegy, a lényeg hogy gyorsan főzd, süsd, ne áztasd a hideg vízben fél órát.
5/8 Szintis Zoli válasza:
Hallani ezt azt a fehérjék raciemizációjáról. Ha ezek a hírek igazak, akkor úgy van, ahogyan Saxx írja. Gyorsan főzd vagy süsd. Ne hagy sokáig a fazékban rotyogni.
6/8 A kérdező kommentje:
És mennyi olajban süssem, vagy egyáltalán ne is olajba süssem meg?
2016. febr. 29. 21:06
7/8 Szintis Zoli válasza:
A húsnak nem árt az olaj, de az olajnak árt a sütés. Ha zsiradékban akarod sütni, akkor kókuszzsír vagy max állati zsíradék.
Én zsiradék nélkül készítem, a zsír/olajat utólag adom hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!