A bio kendermag fehérje jobb, mint a normális fehérjék?
Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 20:38
1/8 anonim válasza:
Nem. Az is csak azért bio mert este permetezik amikor senki sem látja.
2/8 anonim válasza:
Semmilyen fehérjeforrás nem érhet fel az állati eredetű fehérjékkel a hússal és a tojással,vagy mondjuk egy ebből készült táplálékkiegészítővel pl a tojásfehérjével.Mivel az ember elsősorban ezek hosszútávú fogyasztására van kialakulva,és ezek evésével lesz egészséges hosszútávon.Ezért össze sem vethetőek egy gabona alapú fehérjével.
3/8 anonim válasza:
--gömb--
Többet nem tud, az biztos, legfeljebb van valami járulékos mikronutriens tartalma.
A kendermagnak amúgy elvileg kifejezetten jó az aminosavprofilja.
Pénzben nem éri meg, hacsak nem vagy vegán.
4/8 anonim válasza:
"Mivel az ember elsősorban ezek hosszútávú fogyasztására van kialakulva,és ezek evésével lesz egészséges hosszútávon."
Semmi sem bizonyítja azt,amit állítasz.
Egyébként a növényi Vs.állati fehérje mítosz is rég megdőlt már,nem rosszabbak a növényi fehérjék,mint az állatiak.
5/8 anonim válasza:
Alacsony a fehérjetartalma, és rohadt drága, azaz nem jó. Ha vegán vagy, akkor biztos jobb, mint a semmi, de egyébként pénzkidobás.
6/8 A kérdező kommentje:
Es az igaz, hogy gyorsabban felszivodik?
2015. dec. 9. 07:39
7/8 anonim válasza:
Erről nem olvastam, de a tejsavónál nem hiszem, hogy gyorsabb lenne, főleg nem annyival, hogy megérje a felárat. Egyébként sem hiszek benne, hogy ennek olyan komoly jelentőssége lenne.
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Rákeresgéltem kicsit. Elvileg sok kedvező hatása van, és növényi fehérjéhez képest nagyon jó az aminosav összetétele is. Továbbra is azt mondom, hogy ha nem vagy vegán, nincs bajod az állati fehérjéktől, és fontos az ár, akkor a tejsavó fehérje jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!