Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan legyen kocka hasam?

Hogyan legyen kocka hasam?

Figyelt kérdés
Rengeteg felülést csináltam már de nem vezetett túl sokra... a diéta is kéne tudom, de túlságosan szeretek enni... Lányként mindig is tetszett a kocka has, de nem az a betegesen kocka, szóval remélem értitek, hogy mire gondolok. Légyszi adjatok tanácsokat :) 16/L

2016. febr. 27. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
De kell étrend, anélkül nem megy.
2016. febr. 27. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy lanyon nem szep inkabb a formas idomokra torekedj
2016. febr. 27. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Diéta nélkül sajnos nem fog menni.
2016. febr. 27. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenkinek kockás a hasa, csak a zsír eltakarja. Na meg ugye, nem mindegy, mennyire vastag az az izom. Az alapizomzat is kilátszódik, ha leszálkásítasz, csak az nem szép...

Nem mellesleg olyan testzsírszázalék alá kell menni, aminek hosszú távú fenntartása nőknél minden, csak nem egészséges. Alaphelyzetben sem, de amikor még a szervezeted fejlődésben van, nagyobb a kockázat. Akár meddőséget is okozhat.

2016. febr. 27. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!