Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Stillmass aminosavak megérik?

Stillmass aminosavak megérik?

Figyelt kérdés
Stillmass aminosavakat láttam jó árban.Azt tudom,hogy a fehérje amit árulnak is jó árban van.Itt a gyakorin nézegettem is mik a vélemények.Van aki szerint teljesen jó van aki szerint nem smakk nem is érdekel a dolog.De annál inkább az aminosavak.Bcaa vagy leucin és glutamin ami érdekel tőlük.Logikám szerint bcaa az bcaa glutamin meg glutamin.De vajon csak azért ilyen olcsó mert nem márkás cucc és pl a csomagolás is szerényebb mint a neves gyártóké.Vagy lehet benne valami nem okés hogy ennyire olcsó?.Valakinek tapasztalatok ezekkel a stillmass készítményekkel?
2016. febr. 26. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Ami van benne jó.

Én vettem fehérjét meg az ismerősöm aminosavakat és csak azaz egy rohadtnagy bajunk volt (legalábbis nekem biztos), hogy elég rosszul oldódik.(Ezért is veszek MHN t)De célnak megfelel tápanyag szempontjában tökéletes.:)

2016. febr. 26. 23:03
 2/3 clint ***** válasza:
Nyilván senki sem vizsgáltatta be, Hogy tudja benne van e ami kell. Ezt igy kinyilvánítani nem lehet, ha az usában havonta vonnak ki a forgalomból tápkiegészítőket mert nem az van bennük ami kell, sztetek mi lehet itt, ahol sosem fognak ugy ellenőrizni...
2016. febr. 27. 01:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Elvben jó, sokan szeretik, de én inkább myprotein párti vagyok, akcióban olcsóbban meg is kapom.
2016. febr. 27. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!