Hogy lehet fokozni a tesztoszteron mennyiségét a
szervezetben LEGÁLISAN?
20 éves vagyok én is, kb fél éve kezd növögetni végre az arcomon a szőr és a mellemen 1-2 hónapja, szóval ne aggódj, nem úgy van az. Ez a szemét genetika miatt van. De amúgy én is rendesen kajálok és edzek és izmosodom is, ezektől függetlenül.
2016. febr. 24. 21:29
12/26 A kérdező kommentje:
Ja, rendesen eszek és szedek vitaminokat is. Az a furcsa, hogy apám tiszta izom, birkózó volt ennyi idősen, mint én és sokkal erősebb is volt. Csontozatra is sokkal tömegesebb. 54 éves, de a 30 éveseket megszégyenítő ereje van. Bezzeg én a ropi csuklómmal meg a kisméretű izmaimmal a nyomában sem vagyok. Néha már azt érzem, hogy olyan vékony a karom, hogy kettétörik. Izmosodni egyébként izmosodok én is, csak valahogy mégsem érzem, hogy lenne bennem erő. Nehéz ezt körülírni.
13/26 A kérdező kommentje:
Egyébként Saxx én már gondolkoztam a mérésen és szerintem hamarosan rá is szánom magam.
A kérdésedre válaszolva: vérvétel és kérj tesztó szint mérést is, ha alacsony akkor ki fogja mutatni. De egyébként a tünetek amiket felsoroltál lehetnek pajzsmirigy alulműködéstől is.
Ha nagyon be vagy parázva a témán akkor vérvétel, ha alacsony az eredmény akkor andrológus, Ő mondd valamit vagy továbbküldd a tünetek alapján pajzsmirigy vizsgálatra. De mi ezt nem tudjuk megmondani, csak a vérvétel.
2016. febr. 24. 22:10
Egyébként meg ha a dugsz/hokizol, az nem növeli. A magas tesztoszteron szint miatt kívánod a szexet, de a sok szex nem vált ki magasabb tesztót. Sőt, igazából ha csinálod, utána negyed óráig alacsonyabb a tesztoszteronszint.
2016. febr. 24. 22:20
16/26 A kérdező kommentje:
Korábban is volt ilyen bajom, megnézték a pajzsmirigyem és semmi gond nem volt vele. Akkor az volt a gond, hogy nagyon lefogytam, akkor még 13 éves voltam. Olyan 55 kiló voltam és lefogytam 40 körülre tanév közben. Most kezdtem az edzéstől kicsit helyrejönni. Kicsit úgy érzem, hogy meg is álltam a növekedésben. A csontjaim kb. olyan vastagok, mint 13 évesen. Mintha valami csíra lennék.
17/26 A kérdező kommentje:
#Arnold: Akkor hanyagolom. Mondjuk néha napokig vagy egy-két hétig nem kívánok semmit.
Emiatt ne hanyagold, mert ha valami bajod van, arra ez nem megoldás.
Huh, durva az a 40 kg. Tényleg nézesd meg magad.
2016. febr. 24. 22:32
19/26 A kérdező kommentje:
Most már persze nem annyi vagyok, de elmegyek egy vizsgálatra. Köszi a válaszokat és jó éjt, megyek ledőlni, hogy meglegyen az alvás. :)
"És az igaz, hogy a cumóba ami kijön a brémből, abba van tesztoszteron?"
Ha igen, akkor mit fogsz csinálni vele? Csak kérdezem :D
Nekem is volt ilyen bajom, de az extra adag multivitamin megoldotta ezt meg a környezetváltás. Eléggé negatív emberekkel voltam körülvéve, lehúztak.
2016. febr. 25. 08:09
Kapcsolódó kérdések: