Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tzs mennyi lehet? Diéta mehet...

Tzs mennyi lehet? Diéta mehet 2 hónap múlva?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Bocsánat a régebbi képek minőségéért, még akkor nem a mostani telóm volt.

Szóval. Most 84kg vagyok, az 5. hónapot kezdtem el. 82kg voltam az első képeken, felmentem hülye módon 90kg-ra, mert zabáltam és félreettem, így vissza letoltam 82-re, majd most 2 hónap után itt tartok.

Erőben sokat fejlődtem, tzs szerintem nagyjából ugyan annyi lehet, mint mikor kezdtem, sajnos lövésem sincs, hogy mennyi kb. Szerintetek mennyi lehet?

2 hónap tömegelésre gondoltam még, szépen, óvatosan, aztán nyárára jönne egy 1,5-2 hónapos diéta, mert már ígyis kezdem kellemetlenül érezni magam.

Mit gondoltok?

Karra 4 centi jött, most 39. (Mind a két "karos" képen próbáltam a testemtől eltolni a karomat, hogy ne csaljak és ne tűnjön nagyobbnak.) Nincs elcsalva, ketten is lemérték és ugyan az jött ki, sajnos mást nem tudtam lemérni, egyedül a tömegemet.

Szóval?

2016. febr. 24. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
15% körül, nem rossz elképzelés.
2016. febr. 24. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:

15? :O

Én 20-at is mertem volna mondani.

2016. febr. 24. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Aahh en vagyok 18 es ugy nezek ki mint egy diszno... Legalabbis combom seggem hasam dagadt a tobbi meg vekony szar. En is kapasbol 15 korulre gondoltam de pontosan egy sportorvos tudja lemerni.
2016. febr. 24. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Biztos hogy több 15-nél, inkább 18-20.

Jó lesz úgy, ahogy gondoltad.

2016. febr. 24. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket, jöhetnek még.

Azért is félek belekezdeni egy diétába, mert hiába mentem régebben is lejjebb és lejjebb, nem volt rajtam egy kevés izom sem és egyáltalán nem látszott semmi. Most is attól félek még, ezért is gondoltam erre a még 2 hónapnyi lassú tömegelésre.

2016. febr. 24. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!