Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szalkasitasnal mit ajanlotok...

Szalkasitasnal mit ajanlotok megenni napkozben?

Figyelt kérdés
2016. febr. 21. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Leginkabb semmit.
2016. febr. 21. 22:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt nem birom ki. Muszaj vagyok egy nap 6-7 etkezest beiktatni mert kulonben ehenhalok
2016. febr. 21. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Sok lehetőség van, most ismerem én az étrendedet és ízlésedet? Én tojást ettem ma és zöldséget, ezek bizonyosan jó ételek :) Mások húst, rizst, kölest, zabot s mindenféle egyebeket is esznek. Keress rá szálkásító étrendekre, eléggé sivárak szoktak lenni, annál azért több lehetőség van, de valami ötletet adhat.

Ha engem kérdezel, ez a te döntésed, persze rossz döntést is lehet hozni. De nincs kőbe vésve, hogy csak ezt és ezt eheted. Nyilván ajánlatos a tiszta étkezés, a jó minőség etc.

2016. febr. 21. 23:22
 4/4 Cortez70 ***** válasza:

Fehérje: Sovány húsok, tojás, sovány túró, protein tápkieg.

Ch: rizs, zab, bulgur, tk kenyér, sok zöldség.

Zsír is kell: lenmagolaj, halolaj, magvak.

Ezeket kellene, de a mennyiségeket kell belőni úgy, hogy napi kb 2g x ttkg fehérje meglegyen. Zsírból 0.5g x ttkg. A ch meg egyéni, de azt fokozatosan csökkented, hogy kalória mínuszban legyél.

2016. febr. 22. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!