4 hónapja edzek,sokat inspirálódtam a shop.builder.hu oldalról,valamint elolvastam az elején a Sárga Kapszulát és a Gyors Izomnövelés Aranyszabályait.Sokat tanultam,de nem tudom hogy alakítsak-e ki étrendet.Segítsetek,kérlek!Ha igen akkor kb.1.6g/ttkg fehérjét és 4g/ttkg szénhidrátot tudnék bevinni.Amúgy mezomorf vagyok.És kérlek ne hülyítsetek,mert volt hogy éjszakákon át rágódtam ezen.Köszönöm!
Ha nem akarod ezt követni akkor állíts össze magadnak ehez hasonlót, 14 évesen még nem szükséges teljesen betartani mindent az időpontot a mennyiséget, csak egyél sok fehérjedús ételt, minőségi szénhidrátot stb
2016. febr. 21. 20:31
4/9 A kérdező kommentje:
Igen,nő a tömegem.Csak az van,hogy lenyomtam pénteken egy mell edzést 12 sorozattal.Bedurrant meg éreztem 2 nap utaán de következő péntekre mintha kisebb lett volna.És bevallom azon a héten 2 cottage chesse ment meg tojás és 100 gr csirkemell.Arra gondoltam,ha lenne étrendem,jobban fejlődnék.Mondjuk biztos hogy jobban fejlődnék ha lenne.Meg azt vettem észre h amikor kigondoltam mit eszek akkor könnyebben tartottam az értékeket, mintha mondtam volna h áh ma nem érdekel az étrend úgyis zabálok.És persze h nem ettem eleget:(
2016. febr. 21. 20:37
5/9 A kérdező kommentje:
Az étrendem fehérje részét cottage cheeseből,tojásból,csirkemellből és 10 grammot tejből.A szénhidrátot pufirizsből és krumpliből fedeztem + sok répa,paradicsom kb 250g,mert nagyon szeretem a zöldséget.Zsírnak lenmagolaj.De sajnos sokszor csak egy héten volt ilyen étkezés pont emiatt h alakítsak étrendet minden napra vagy csak alkalmanként egyek így
2016. febr. 21. 20:43
6/9 anonim válasza:
Heti 1 nap nulla, mert akkor a többi nap nem volt meg a mennyiség.
2016. febr. 21. 20:53
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom.Egyébként nem azt kérdeztem h hogy alakítsak ki etrendet,miből,mennyit,mert tudnék tervezni.A kérdés az h ilyen korban állítsak össze vagy nem?
2016. febr. 21. 20:56
8/9 anonim válasza:
Döntsd el te
2016. febr. 23. 15:46
9/9 anonim válasza:
miért ne kéne ilyen korban? Ugyan úgy fog működni mint évek múlva: ha van rendes kaja nősz mint a gomba, ha nincs akkor nagyon lassan / megakadsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!