Mi a véleményetek a 100% Whey Protein Professional-rol egy lánynak?
Nincs vele gond, csak vannak olcsóbban ugyanilyen jók. Bár ízben ez a lányoknak jobban beválik.
A napi összes tápanyagbevitel számít, nem egy tápkieg. A napi fehérjebeviteled legyen meg kb 2g xttkg. Mindegy, hogy ennek egy része turmixból megy vagy mind szilárdból.
Én szoktam húst szedni, hűtőpultból a kosárba pl.
Jó az a fehérje por, túlárazott , de legalább nagyon finom, lánynak tökéletes. Ha szereted a tömény édes ízt, amit én imádok :D, akkor a mézes-vanilia vagy karamell ízt ajánlom, ezenkívül még kokusz-csokit próbáltam, de az nem volt semmi extra.
A nemed tökmindegy, az izmaid és az emésztésed és egyéb folyamataid ugyanolyanok...
Miért kéne pótolnod a fehérjét? Eszel fehérjét, komplett állatit is, mit kell itt pótolni?
A szóját nem tartom jónak, én tejterméket sem szoktam enni, húst eleve nem, de fehérjebeviteli problémám még véletlenül sincs, számomra értelmetlen a por. Persze ha keveset eszel és abban is sok a szénhidrát, akkor nálad előfordulhat. Nincs ám baj a fehérjeporral, aki szerint igen, azokkal ne foglalkozz. Fiatal vagy még, talán nem jöttél még rá, hogy úgyse tudsz megfelelni másoknak, valaki mindig beléd köt, ha van rajtad sapka, ha nem. Itt is olvastam már, hogy mennyire képesek a szülők abba belekötni, hogy testépít a gyerek. Nem ám cigi, drog, pia, iskolakerülés, nem, teljesen épeszű étrend és edzésterv melletti normális, fejlődéssel járó testépítés a gond nekik.
A fogyást amúgy nem futással oldod meg, hanem kalóriadeficittel, persze abban is tud segíteni, de az étrend, ételmennyiség akkor is alap. Ezt nem kötözködésből, csak gondoltam, leírom, hátha nem elég világos számodra.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!