De azért 134 kiló guggolás az nem semmi lenne nekem:D
85g megy 6 imétléssel.
67,5kg 4ism. fekvenyomás megy (konkrétan ahány kiló vagyok:D)
Majd felmegy.:D
Ez az oldal szerintem nem rossz, a regisztrált felhasználókhoz mérten helyez el téged egy skálán, már ami az erőszintedet illeti:) Elvileg majdnem 200.000 bevitt adat van, szóval valamennyire csak reprezentatív.
A 6 hét nekem is meglepő, én még bőven kezdőnek tekintem azt, nem is csoda.
Amit Cortez írt... Sose leszek középhaladó :D Ha 10 kilóval fogok guggolni 6 hét után (ez már elég közel van), apró hősnek fogom érezni magamat. Izomlázam nincs, de 24/7-ben könnyen fáradó a lábam, amióta bébisúlyokkal edzek rá s nem üresen... Remélem, ez el fog múlni.
Ez nem lehet szubjektív? Középhaladónak tekintem magam, ha már egész képben vagyok a dolgokkal (igyekszem, sok videón és cikken voltam túl, mire egyáltalán elkezdtem, az anatómiáról is van fogalmam, bár ez olyan sokat azért nem segít) és jelentősen erősödtem s nőttem a kezdetekhez képest (a jelentős is szubjektív, ez van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!