Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy Zyzz formához hány kúra kell?

Egy Zyzz formához hány kúra kell?

Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 19:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, az inzulin az elég hatásos.
2016. febr. 17. 20:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Hatásos, de attól száraz nem leszel, és az egyik legveszélyesebb cucc, én nem nyúlnék hozzá.
2016. febr. 17. 20:29
 13/21 anonim ***** válasza:
Egyébként ha jól értelmezem, a kérdező még a rózsaszín gatyós buZyzz szintjén evickél, de már azon töpreng, hogy mit kéne szúrni. Gondolom az étrendje teljesen rendben van.
2016. febr. 17. 20:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Arnold, az minek? Napi 5 turmix, mellé tren, clen, kokain, inzulin, aztán száraz lesz szar kajával is, amíg felfordul.
2016. febr. 17. 20:54
 15/21 anonim ***** válasza:
Eat clen, tren hard, test yourself, anavar give up.
2016. febr. 17. 21:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Inzulin mellé kell növi, mert ha inzulin mellett viszonylag száraz akarsz maradni akkor elég könnyű hypoglikémiás állapotba kerülni ami már kicsit veszélyesebb. Szúrással nincs gond. Stana egyèbkènt nem tudom milyen kemény cucc lehet de még nem mertem hozzá nyúlni(irónia) :)
2016. febr. 19. 05:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Koslayer, senki nem írta a stanára hogy kemény cucc, de szerinted akinek ennyi tudása van, nyomjon inzulint, Alap cucc lenne? Akkor hajrá, írd le neki a kúrát.
2016. febr. 19. 06:35
 18/21 anonim ***** válasza:
A növi az nem túl drága?
2016. febr. 19. 09:32
 19/21 anonim ***** válasza:

Saxx Te írtad, hogy kemény kúrákkal és a kérdező írta hogy stana és inzulin menne.

Egyébként nem tartom alapnak, sőt profi szint alatt hozható anélkül is. De nyilván a kérdező 90% eséllyel nem lesz olyan soha mint Zyzz. Ez nem így működik hogy betolok x kúrát és Lazar Angelov vagy Sergi leszek. Kúrákat kérdezett, normális embernek pedig belefér több év edzésmúlttal az inzulin.

Igen drága a növi, de így legalább senki nem azért tol inzulint mert az egyik legolcsóbb kúra.

2016. febr. 19. 20:35
 20/21 anonim ***** válasza:
A kemény cuccokat zyzzre értettem, azért nála is volt baj agyilag, trennel nem sokat pihent ahogy hallani. Így már oké, én is tudok sok embert aki inzulint tol, mert valljuk be, ma már sok Physique kategóriás is növizik.
2016. febr. 19. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!