Mi a véleményed Drugs Bunny-ról?
Sok jó dolgot mond, a mondandóinak több, mint a 90%-ával egyetértek.
A BBTV-t nem nézem, cikkeit nem mindig olvasom, de a BBradio-t mindig meghallgatom.
Amit kontraként tudok felhozni, az az edző válaszol rovat, azt szerintem jobban is vezethetné.
"Szia Bunny/Karesz! Egyik barátomnak akadt egy kis problémája a fehérjebevitel során, mégpedig az hogy mindössze 3-4 hete szedi (most kezdett el gyúrni) és már most nem áll fel neki tőle.. Én nem nagyon akarom ezt elhinni neki, mert nekem minden okés, bár lehet hogy a méret itt is számít.. nemtudom :/ Szal szerintem neki nagyon kicsi lehet és emiatt is nem áll fel neki kevesebb fehérjétől. Tudnál adni valami tanácsot ez ügyben ? Esetleg kombinálnia kéne valami pénisznövelővel ? Hallottam olyanokat is hogy 3 nap alatt akár 8 centi növekedés is elérhető, és így a nagyobb pénisz már jobban bírná a strapát ? Köszi előre is!
Válasz
Persze hogy tudnék tanácsot adni: verjétek ki egymásnak, idióta barom, hátha arra feláll."
:DD
Alapvetően sok mindent jól lát és sok mindenben igaza van szerintem (nem feltétlenül edzés/táplálkozás, hanem egyéb, hétköznapi témákban). Van egy határozott értékrendje, amihez elég hasonló elveket vallok én is. Bizonyos dolgokban mondjuk lehetne toleránsabb, elég jelentéktelen dolgokban is rugalmatlan tud lenni, és bunkó, ha valaki nem ért vele egyet.
Többet letett az asztalra, mint a legtöbb ember, akik fikázzák. Látszik, hogy sokat dolgozik, nyomja a BBTV-t, rádiót, amikben gyakran van érdekes téma. Szerintem ezek értékes dolgok, és igyekszik magas színvonalon csinálni.
Gyakran van az a benyomásom, hogy a tudása azért nem akkor a témában, mint amekkora arca van. Elég nagyképű megnyilatkozásai vannak néha, és időnként elküld olyan embereket is az EV-ben a francba, akiket nem feltétlenül kéne. Sok gyökérrel szemben viszont igaza van. Egy idő után én is így beszélnék az idiótákkal, mert elég idegesítő tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!