Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen ízű zöld jumbot vegyek?

Milyen ízű zöld jumbot vegyek?

Figyelt kérdés

Holnap beruházok egy zöld jumbo izomtömegnövelő szerre, mivel a kajámat rendbe raktam, 3 óránként rízs, csirke, este túró. Edzés is megy 4 napos osztásban.

Na és a lényeg, hogy nem tudom milyen ízben vegyem meg. Azt hallottam, hogy a vaníliás hányás ízű, az epres már ihatóbb, esetleg a csokisról valakinek van véleménye? Ha lehet, olyan írjon aki vagy akinek közeli ismerőse ezt már fogyasztotta. Köszönöm előre is.

2016. febr. 14. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
semmilyet
2016. febr. 14. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a kajád tényleg rendben van, akkor a Jumbo-val csak elrontod, a sok cukor miatt, inkább fehérjét vegyél.
2016. febr. 14. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Tejsavó+bele összetett ch, a zöld jumbo egy drága szemétkupac.
2016. febr. 14. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha te "szernek" hivod akkor ott mar regen baj van

Ha a kajad rendben van, akkor se vegyel tomegnovelot, eladjak szep dobozban a cukrot

Inkabb vegyel egy sima tejsavo feherjet es keverj hozza zablisztet vagy zabpelyhet

2016. febr. 14. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
A Jumbo nem izomtömegnövelő szer, hanem izomtömegnövelő szar.
2016. febr. 14. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!