Jeff Seid kb hány évesen kezdett el kokszolni?
2016. febr. 7. 22:47
1/11 anonim válasza:
Ezt csak ő tudja. De szerintem már 15 évesen tolta a búza.
3/11 A kérdező kommentje:
De amugy lehet hogy naturál csak nagyon jó a genetikája.Bár nem értek hozzá.
2016. febr. 7. 22:56
4/11 anonim válasza:
Azt csak ő tudja. Amit linkeltél amúgy 18 éves kép az egy szanaszét photoshoppolt, reklámkép a valóságban fele akkora a csávó. Elég szánalmas amúgy, hogy nem elég a rakás kox még photoshoppolnak is állandóan, de hát ez egy pszichés kórkép.
6/11 anonim válasza:
Azt is nehezen hiszem el hogy a 15 eves képen tenyleg 15 volt. Szerintem csoda genetikaval is nehez lenne 15 évesen azt hozni naturalban. Amugy ha tenyleg mar 15 évesen kokszolt akkor ebbol később problémái lehetnek az biztos
7/11 anonim válasza:
Kép alapján 16-17 évesen már nyomhatta.
8/11 anonim válasza:
Amúgy én is furcsálltam, hogy az 15 éves kép max 17.
10/11 Cortez70 válasza:
ezek a kis feszengő beképzelt youtube-sztárok már nyomják a cuccot kezdetektől, kb 15-16 éves koruktól már televannak mint a nagykörút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!