Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kicsit kezdett foglalkozni a...

Kicsit kezdett foglalkozni a testépités téma. Miért koxolnak?

Figyelt kérdés

Sokan miért szedik a szteroidokat hogy csak jól nézzenek ki a strandon meg a Facebookon a profiukno??

Hallotam 1 tényről hogy egy srác nekifogott 1 danabol kurának és szedett HCG-t meg minden és semmi baja nem lett tőlle..

Sokan azt mondják hogy káros a májra,nem lehet gyereked ezek igaz story-k?

2015. aug. 18. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A kox-szal az a gond, hogy nem tudod, hogy nálad hogyan fog működni.

Van, akinél már az első kúra is maradandó károsodást okoz, van, aki (nyilván orvosi felügyelet mellett) évtizedekig tolja és semmi baja.

Ezt nem tudhatod előre, főleg akkor nem, ha nincs folyamatos orvosi kontroll.

A másik gond az, hogy amilyen szerhez az átlagember hozzá tud jutni (meg tud fizetni), annak az eredete bizonytalan, minősége rossz lehet, ha egyáltalán az a hatóanyag és olyan mennyiségben van benne, ami rá van írva.

2015. aug. 18. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg tudom érteni, hogy kokszol valaki, ha túl alacsony a teszto-szintje. Ezt most azért merem kijelenteni, mert ahogy olvasgattam a betegtájékoztatókat, a magyar vényköteles szteroid gyógyszernek kevesebb a mellélhatása mint a Furosemidnek ami egy vizhajtó. De a kokszosok többsége önmaga bálványozása miatt szedi, még akkor is ha a közizlésnek már visszataszitó ahogy kinéznek.

El tudom képzelni azt is, hogy a fiatalokat az is rossz irányba befolyásolja, hogy profi teledoppingolt embereket állitanak nekik példaképül, akiknek szintén csak a siker számit az egészségük árán is.

2015. aug. 19. 00:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A versenyzők nyilvánvaló miért, a többi meg facebook, imidzs, meg eleve sokan úgy használják mint egy kábítószert, itt az erősebb androgénekre gondolok.
2015. aug. 19. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!