Mi történik az izommal?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, rendben van a kaja, pihenőidő is megfelelő.
Csak nem a szokásos 4*6 felállás van, hanem mondjuk nyom 200*5 kilóval valaki?
Vagy súly nélkül guggol, de szintén több százszor?
2016. febr. 4. 17:49
1/8 A kérdező kommentje:
Tehát növekedés várható?
2016. febr. 4. 17:50
2/8 Cortez70 válasza:
Barbisúlyokkal nem fogsz izmot növelni, állóképességi edzés lesz, Nullaszintről egy kezdő kicsit izmosodhat, de akinek már van egy kis fizikuma az ettől nem fog izmosodni.
3/8 anonim válasza:
Egy minimális növekedés lesz, de hamar megakad mert nem elég a terhelés. Ilyen fajtájú terheleshez nem szükséges nagy izomzat, ezért nem fog a test epítkezni csak az állóképességed javul.
4/8 A kérdező kommentje:
Beköltöztem panelba és messze van a terem, otthon frankón volt szinte minden.
Most barátkozom a fegyencedzéssel, ezért kérdem.
Fekvőket nyomom, a kosárlabdás felállás jól bepukkantotta a mellem.
2016. febr. 4. 17:56
5/8 Cortez70 válasza:
Attól még lehet nehezíteni a fekvőtámaszokat, guggolásokat.
6/8 anonim válasza:
Otthonra is tudsz venni nagyobb súlyokat nem értem mi a gond. Én terembe járok de mégis van otthon 2db 20kg-os egykezes meg egy kicsi kétkezes rúd 45kg-al. Ilyen alap dolgokra nem árt szerintem beruházni, jó ha van.
7/8 A kérdező kommentje:
Lehet felhozom és megpróbálkozok vele, bár ugye egy súlyzó még egy családi házban is képes zajolni, nem még egy panelban.
KÖssz a válaszokat!
Egyébként a vádli hol marad a fegyencnél?
Aki ért hozzá, írhatna pár sort.
2016. febr. 4. 18:07
8/8 Cortez70 válasza:
Simán egy emelvényen vádlizhatsz. Ha megy, akkor egy lábbal menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!