Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek molnár peti...

Szerintetek molnár peti naturál? (nem viccelek ez a kép ezt állítja :D)

Figyelt kérdés

[link]

egyébként meg nyilván tudom hogy hülyeségeket irnak nem kell ezt komolyan venni

2016. febr. 3. 01:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Nem,ez a kemény munka,a kitartás és a kox eredménye.:)
2016. febr. 3. 15:12
 32/37 anonim ***** válasza:

Vera nem szólt le senkit, teljesen logikus kommentje volt az után, hogy tuti mindenki irigy rá, aki nem ilyen testet akar. Mert nem. Az emberek ízlése különböző, van, aki egyáltalán nem akar fejlett izomzatot, csak vékonyságot. Vera kommentje ezt fejezte ki számomra. Pont nem volt benne, hogy Molnár Petinek nem kellett volna ennyit gyúrnia, hiszen az az ő dolga, még az is lehet, hogy nem esztétikai szempontokból csinálta... Bár nem néz ki rosszul, az pedig itt tökmindegy, hogy a páromtól vagy magamtól milyen fizikumot várok el, így azt nem írom.

Még nem olvastam el minden kommentet, lehet, hogy volt már, de a képaláírás szerintem nem feltétlenül állítja, hogy naturál, mindössze a munkára helyezi a hangsúlyt, azt mondja, hogy azért izmos, mert tett érte, nem egyszerűen kox és jön az eredmény. Legalábbis így is lehet értelmezni... nem? Na mindegy.

2016. febr. 3. 15:46
 33/37 anonim ***** válasza:

Ez nem ízlés kérdése, igaza van Corteznak.

Itt nem a kinézetéről van szó, az tényleg ízlés kérdése.

Én az elért eredményére vagyok irigy, arra, hogy képes volt ennyi munkát belefektetni ebbe, és nem félt az egészségügyi kockázatoktól sem.

2016. febr. 3. 16:49
 34/37 anonim ***** válasza:
70%
Sajnálom a Petit, hogy ebbe a szánalom országba született. Csak ezt tudom hozzá fűzni.
2016. febr. 3. 20:07
 35/37 Cortez70 ***** válasza:
Egyetértek. Leszólják az embert, ha izmos. Hogy néz az már ki, ha izmos egy versenyző..:)
2016. febr. 3. 20:11
 36/37 anonim ***** válasza:
Mikor valaki elkezdi ecsetelni egy versenyzőröl, hogy neki már túl sok ez a kinézet, ugyanaz mint mikor jóska bá kiszól a suzuki swiftből, hogy a forma 1-es kocsi az mán' neki túl gyors. Ez büdös magyar valóság lehet lepontozgatni azzal is csak megerősítitek amit írok.
2016. febr. 4. 00:17
 37/37 anonim ***** válasza:

Nem,ez olyan,mintha látnának egy profi boxolót zsákolni,és azt mondanák,"Áá..nekem ettől már nem nedvesedik a puncim,ez már túl gyors."

Nem bírják felfogni,hogy ez is egy sport,ami Nem arról szól,hogy a r.ibancoknak tetszenek.

2016. febr. 4. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!