Lehet véleményed, csak pont nem a nők miatt versenyez valaki. Ergo fölösleges megjegyezni a nőknek, hogy nekik ez sok. Te sem tetszel mindenkinek, mindenkit lehetne fikázni a kinézete miatt. Szerintem nem szép dolog leszólni a legjobb versenyzőnket. De ahogy gondolod.
2016. febr. 3. 07:46
12/37 anonim válasza:
Feladom....
Vagy én vagyok túl fáradt, vagy neked nem tesz jót a diéta... ;)
Megismétlem, nem szóltam le! Csak reagáltam egy korábbi válaszra, Ennyi!
Csak sejtem, mennyi munka van mögötte, és az elismerem, ahogy az eredményeket is.
A kettő nem zárja ki egymást.
És igen, tudom, hogy kövér vagyok. :P
És most megyek, letusolok, és fekszem le. Ehhez én most túl fáradt vagyok...
2016. febr. 3. 07:56
13/37 anonim válasza:
Kérdező, a kemény munkát nem tudod megkerülni, azzal, hogy hormonokat juttatsz a szervezetedbe fecskendővel, még nem fogsz instant izmokat növeszteni, a kem3ny munka megkerülhetetlen.
2016. febr. 3. 08:04
14/37 Cortez70 válasza:
Fikáztad. És nekem nem tetszik,hogy azt hiszitek, hogy bárkibe bele lehet rúgni. Pont Peti nem az az ember aki megérdemelné a fikázást. Vagy az életben is odamész minden faszihoz és közlöd vele ha nem tetszik? Neked hogy esne? Féltek lemenni terembe nehogy valaki kinézzen vagy rosszat szóljon, de ti beszólhattok bárki fizikumára. Kicsit nonszensz.
2016. febr. 3. 08:04
15/37 anonim válasza:
Minden versenyző koxol, Peti pedig a világ egyik legjobb amatőr testépítője, szerintem ahonnan indult, és ameddig jutott, nem nagyon érdekli ha pár senki fikázza.
2016. febr. 3. 08:51
16/37 anonim válasza:
Egy testépítő versenyzőnek nem szépnek kell lennie. Nem szépségverseny, tehát nem is követelmény. De egy gerelyhajítónak se kell szépnek lennie.
2016. febr. 3. 08:56
17/37 A kérdező kommentje:
a kemény munkát megkerülni nem az edzést
2016. febr. 3. 09:38
18/37 anonim válasza:
huu de irigy vagyok már zöld a fejem..... ki nem fossa le ezt a koxos barmot? undorító ez a "sport" arról szól kinek van több pénze koxra növekedésire meg ételre ...
2016. febr. 3. 10:32
19/37 anonim válasza:
Miért, melyik sportban nincsenek ezek jelen?
2016. febr. 3. 10:35
20/37 anonim válasza:
Kérdező: Tudod te hogy mennyi munka van egy olyan fizikumba? A kox nem fog helyetted izmot felpakolni és diétázni, időt, energiát és rengeteg pénzt (amit elő kell teremteni) befektetni. Fogjátok már fel.
És a kép amit linkeltél nem állítja hogy ez -csak- és kizárólag a szteroid. Ehhez a szinthez ez alap plussz amiket fentebb írtam. De ti ezt sosem fogjátok megérteni mert azon a szinten vagytok hogy másokat fikáztok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!