Mit szóltok Ronnie Coleman jelenlegi formájához?
Figyelt kérdés
(És szerintem ezeken a képeken bevan húzva a hasa, ami elég durva)
2016. febr. 2. 17:55
11/23 A kérdező kommentje:
Igen, de nekik azért még kinéz valahogy ha behúzzák, de Ronnienak már behúzva is olyan, mint a többinek kiengedve...Szomorú:(
2016. febr. 2. 19:08
12/23 anonim válasza:
Kai-nak, phil heatnek, dexter jacksonnal is hatalmas bele van és ők az aktív élvonal! Nekem sem tetszik ez az irány de ne egy nyugdíjason akadjatok már fennt! Ez röhej
13/23 anonim válasza:
Igen,nemhogy elismérnék a 8 mr.o győzelemért,ők inkább fikázzák a visszavonult formáját...
14/23 A kérdező kommentje:
Én egyetlen rossz szót sem mondtam Ronnie Coleman-ról, vagy az eredményeiről, csupán belinkeltem róla pár képet, amit ő maga rakott ki az instájára. Ne itt éljétek ki a frusztráltságotokat!
2016. febr. 2. 19:16
15/23 anonim válasza:
Aktív korában is hatalmas bele volt. És a most aktív versenyzőknek is szégyen, meg úgy az egész sportnak, mert nyílt titok, hogy a sok cucctól lesz ekkora belük.
Értem én, hogy minden élsportoló (nem csak a testépítők) cuccolnak, de legalább csinálnák úgy, hogy legyen értelme. Mert a testépítésnek az esztétikumról kéne szólnia. Ez meg minden, csak nem esztétikus.
16/23 Cortez70 válasza:
Az inzulintól és a növitől lesz ez. Arnoldéknak még nem volt ilyen gyomruk, akkor még "csak" szteroid ment. Persze tömegben is kisebbek voltak.
17/23 anonim válasza:
Ez nem frusztráció, egyszerűen nem értem mi ennek a kérdésnek az értelme. Belinkelsz egy rég visszavonult legendáról gáz képeket, hogy jujj mit szóltok? Mit szólnánk? Nyilván tré de sokkal trébb, hogy a mostani élboly is ugyanilyem, tehát logikusabb lenne azon csámcsogni ha már mindenképp ezen akarsz pörögni. Gyönyörű gyno-s kecskecsöcsök is vannak a jelenlegiek között, azon is lehet csámcsogni.
18/23 A kérdező kommentje:
Jól van montypie, sajnálom, ha megbántottam az érzéseidet, remélem azért sikerül majd túltenned magad valahogy ezen a gyalázaton.
2016. febr. 2. 20:35
19/23 anonim válasza:
Én meg remélem sikerül magad túltenned ronnie nagy hasán és hasonló érdekfeszitő témákat felhozni:)
20/23 anonim válasza:
Nemtudom mas hogy van vele de en a Mr. O-n nem szep embereket akarok latni (arra ott a physique) hanem szornyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!