Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit szóltok Ronnie Coleman...

Mit szóltok Ronnie Coleman jelenlegi formájához?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

(És szerintem ezeken a képeken bevan húzva a hasa, ami elég durva)

#has #gyomor #bél #palumboism
2016. febr. 2. 17:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen, de nekik azért még kinéz valahogy ha behúzzák, de Ronnienak már behúzva is olyan, mint a többinek kiengedve...Szomorú:(
2016. febr. 2. 19:08
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
Kai-nak, phil heatnek, dexter jacksonnal is hatalmas bele van és ők az aktív élvonal! Nekem sem tetszik ez az irány de ne egy nyugdíjason akadjatok már fennt! Ez röhej
2016. febr. 2. 19:10
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
Igen,nemhogy elismérnék a 8 mr.o győzelemért,ők inkább fikázzák a visszavonult formáját...
2016. febr. 2. 19:11
 14/23 A kérdező kommentje:
Én egyetlen rossz szót sem mondtam Ronnie Coleman-ról, vagy az eredményeiről, csupán belinkeltem róla pár képet, amit ő maga rakott ki az instájára. Ne itt éljétek ki a frusztráltságotokat!
2016. febr. 2. 19:16
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Aktív korában is hatalmas bele volt. És a most aktív versenyzőknek is szégyen, meg úgy az egész sportnak, mert nyílt titok, hogy a sok cucctól lesz ekkora belük.

Értem én, hogy minden élsportoló (nem csak a testépítők) cuccolnak, de legalább csinálnák úgy, hogy legyen értelme. Mert a testépítésnek az esztétikumról kéne szólnia. Ez meg minden, csak nem esztétikus.

2016. febr. 2. 19:18
 16/23 Cortez70 ***** válasza:
100%
Az inzulintól és a növitől lesz ez. Arnoldéknak még nem volt ilyen gyomruk, akkor még "csak" szteroid ment. Persze tömegben is kisebbek voltak.
2016. febr. 2. 19:24
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez nem frusztráció, egyszerűen nem értem mi ennek a kérdésnek az értelme. Belinkelsz egy rég visszavonult legendáról gáz képeket, hogy jujj mit szóltok? Mit szólnánk? Nyilván tré de sokkal trébb, hogy a mostani élboly is ugyanilyem, tehát logikusabb lenne azon csámcsogni ha már mindenképp ezen akarsz pörögni. Gyönyörű gyno-s kecskecsöcsök is vannak a jelenlegiek között, azon is lehet csámcsogni.
2016. febr. 2. 19:36
 18/23 A kérdező kommentje:
Jól van montypie, sajnálom, ha megbántottam az érzéseidet, remélem azért sikerül majd túltenned magad valahogy ezen a gyalázaton.
2016. febr. 2. 20:35
 19/23 anonim ***** válasza:
Én meg remélem sikerül magad túltenned ronnie nagy hasán és hasonló érdekfeszitő témákat felhozni:)
2016. febr. 2. 20:48
 20/23 anonim ***** válasza:
Nemtudom mas hogy van vele de en a Mr. O-n nem szep embereket akarok latni (arra ott a physique) hanem szornyeket.
2016. febr. 2. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!