Mit szóltok Ronnie Coleman jelenlegi formájához?
Figyelt kérdés
(És szerintem ezeken a képeken bevan húzva a hasa, ami elég durva)
2016. febr. 2. 17:55
1/23 anonim válasza:
elég shit ! sose kedveltem ezt a majmot....
2/23 anonim válasza:
Lemaradtam valamiről, visszavonult? :D Miért Arnold mostani formája? :D
3/23 A kérdező kommentje:
Mi a baj Arnold mostani formájával?
2016. febr. 2. 18:06
4/23 anonim válasza:
Ronnienak eleve gyenge a középrésze genetikailag. Mármint laza a kötőszövete, és csak 4 hasizomkockája van. Mellé a derekában is van pár csavar meg acéllap. Elég idős is.
Boldogan eledzeget lazán, nem kell bizonyítania semmit.
5/23 anonim válasza:
51 éves,mit vársz?
Ráadásul lerokkant,sokáig korházban volt.
Ő már bizonyított,visszavonult.Nem tarthatja azt a formát egy életen át.
6/23 Cortez70 válasza:
Ez van, nyilván romlott sokat a forma, de még így sem pici. A has ami durvább, amúgy nem lenne vészes.
7/23 anonim válasza:
51 évesen nézd meg az átlagot hogy néz ki, ez a forma teljesen jó, visszavonult, sok profi ilyenkor az edzést is befejezi, meghízik mert pont elég volt nekik amíg élsportolók voltak.
8/23 A kérdező kommentje:
Nem a formájával van a "baj", hanem az előrepuffadó (de mégis kockás) hassal...
2016. febr. 2. 18:35
9/23 anonim válasza:
Mert rommá cuccolta magát. Nézd meg milyen volt "régen":
Akkor még jól nézett ki. Aztán mikor akkora bele lett mint egy vizilónak már csak szégyen.
10/23 anonim válasza:
Most komolyan pont Ronniet kell elővenni a buborék hassal? Láttal már mostanában Mr.Olympiát vagy más komolyabb versenyt ember?! Ne azt baztassátok már aki visszavonult és az egyik legjobb volt anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!