Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Eljött az ideje annak , hogy kicsit az étkezésről is irjak, mert katasztrófa, ami megy itt a fitness iparban.

ahhoz,hogy éljünk , és működjünk , szükségünk van élelemre , mert nem tudjuk magunkat feltölteni USB Kábellel.

Aki ezt nem tudja megemészteni, az ne olvasson tovább.

Minden embernek ennie kell , és a sportolónak , mivel többet mozog,többet kell ennie.

A szénhidrát az elsődleges energia forrásunk,ő adja az energiát a mozgáshoz.

A fehèrje az építő anyag , a test fehérjéből építi az izmainkat.

A zsír felelős nagyon sok fontos folyamatért a testünkben , regenerálja az idegrendszert , átalakúl tesztoszteronná, és sok vitamin csak zsírban tud oldódni.

Ez egy egyszerűsített leírása a dolgoknak , sokkal többet lehetne erről beszélni , de most minek, nem leszel attól izmosabb.

Ami kiveri nálam a biztositékot :

"Nem tudok 6-szor enni egy nap"

Nem kell !

"Nincs pènzem futimitakulipinta halra"

istenem , Akkor ne vegyed,van helyette sok féle döglött állat.

"unom a csirke rízst"

Gratulálok , ember vagy!

"Nem tudok annyit megenni, amitől fejlődnék "

Hazudsz !

"nincs pénzem tápkiegre"

Azt kívánom , hogy soha ne islegyen.

"Nem tudok 3 óránként edzeni , már làtom , ahogyan az izmaim sorvadnak"

Nyugi,ez agysorvadás , az izmod okosabb nálad!

"Drága sport ez , nem tudom fenntartani"

pudjcjtjdhwkwjrjx😠

Elmondom neked mennyibe kerül nekem ez a sport havonta , csak átváltom forintba:

14.179 magyar forintba !

Ennyi a terem bérletem,és pont!

Na ezt fejtsd ki Szuli ...

Reggelizek 5-7 tojást , és 5 nagy kanál zabpelyhet,és olivába,vagy vajba sütöm a tojást.

Ebédelek azt , amit főz a család , van benne szénhidràt , fehèrje , és zsír

Egy àtlag 100 kg körüli férfi adagot eszem.

Ez az ebéd 14.00 kor volt

Elmegyek edzeni , 16.00 tól edzek , aztán leedzem a tanítványaimat , 19.30 kor végzek , ha nagyon éhes vagyok , haza fele iszom egy banán turmixot , de ha nem , akkor simán haza megyek.

21.00 kor a menü 2 nagy tányér rízs , 300-400 gramm tonhal vagy csirke , 2 dl cola , ha találok más húst megeszem , és ha felidegesítem magam , akkor keresek egy kis csokit 😈.

Tömegelés van , normàlis ütemben zsírosodok , és egyre erősebb , és izmosabb vagyok.

Nem szeretek sokszor kicsit enni , inkább kevesebbszer nagyot , edzés után meg hatalmasat, Bruhahaha.

Néha pont nem akkor vagyok éhes , amikor szoktam , úristen , eszek később.

Nem kívánom a rízst , eszek kenyeret,vagy tésztát , vagy amit találokm

Van , hogy gondolok egyet , és úgy eszek , mint egy àtlagos ember , aki azt eszik , amit kíván egész nap.

Kipróbáltam màr a

8 étkezést

6 étkezést

5 étkezést

Kipróbáltam a napi 2 -őt

Kipróbàltam a napi 1 -et !!

Tartottam egyszer víz napot is , nem haltam bele , aznap lábaztam , ugyannyival tudtam edzeni , mint szoktam , hosszútávon nem csinàlnám , de kívàncsi voltam mennyit esek össze egy nap alatt , semennyit !

Akkor miért esnél össze , ha 3 óránként nem tudsz enni?

Főleg azoknak mondom , akik nem versenydiétáznak,ne bonyolítsd !

Mérheted a kajád , nincs azzal gond , és ha már tudod az adagod ránézésre , akkor már nem kell , de ezen ne múljon , nincs baj a precizitással,mindenki más.

Edzél keményen , legyél türelmes ,és megkapod azt , amit érdemelsz.

Edzeni tudni kell szépen , enni normálisan , és meglàtod , sokkal egyszerűbb ez a sport , mint eddig gondoltad.

2016. jan. 29. 15:45
 1/7 A kérdező kommentje:
Team Suleiman oldalon volt.
2016. jan. 29. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó, de nem ide való, hanem a blogodra.
2016. jan. 29. 15:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Milyen blog? Feltettem egy kérdést, ki mit gondol erről a leírásról, nem én írtam.
2016. jan. 29. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom róla, hogy szép és jó.
2016. jan. 29. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell 2 óránként enni, az is túlzás, de ez a másik véglet, kicsit ez is erőltetett szerintem.
2016. jan. 29. 16:42
 6/7 Cortez70 ***** válasza:
A kettő között az igazság. Nem kell 2 óránként enni, de ez sem jó, hogy amit éppen találok azt eszem.
2016. jan. 29. 17:28
 7/7 anonim ***** válasza:
pontosan jól írta ! amit sok ember csinál az már buzlás. am se drága sport csak a kondi bérletbe kerül enni meg am is kell
2016. jan. 29. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!