Tudnátok ajánlani olyan tömegnövelőket, amik nektek bejöttek? Rendes étrend megvan de így is nagyon nehezen hízok.
Teljesen felesleges tömegnövelőkre költened, nem érnek semmit sem. A helyesen összeállított napi étrenddel is tudsz izom növekedést elérni. Egyél naponta ötször hatszor.
Nekem 70 kg a testsúlyom, a helyesen összeállított étrenddel simán be tudom vinni a napi testsúly kg 2 gramm fehérjét és testsúly kg 3-4 gramm szénhidrátot mégpedig, négy étkezés alkalmával.
A lényeg, hogyha kell változtassál az edzés módszereden. Növeld az intenzitást, és végezd a gyakorlatokat szabályosan, mert a testépítés nem a testtömeg hízásáról, hanem izomtömeg növekedésről szól. Ha türelmes leszel önmagaddal szembe, akkor előbb utóbb lesz az
edzésmunkádnak eredménye. Sok sikert kívánok ehhez neked.
Azt viszont javasolnám neked hogy rendeljél táplálék kiegészítőket például, MULTI PRÓ PLUS vitamint. Ezenkívül rendelhetsz kalciumot magnéziumot C vitamint bár a MULTI PRÓ PLUSZ kapszulákban van, de nem árt, ha magát a C vitamin 1100-zast is szeded. Aztán rendelhetsz magadnak OMEGA3 kapszulát is.
Előre is köszönöm a nulla választ. Nem értem, hogy minden jó válaszomat nullára pontozzátok. Véleményem szerint mások sem válaszolják meg jobban a kérdéseket.
Elmondták már a többiek, protein + valami ch, de ha már mindenképp ragaszkodsz a tömegnövelőhöz, akkor olyan legyen, amiben minél kevesebb a cukor, pl. Myomax.
Árban viszont még így is rosszabbul jössz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!