Csak én érzem úgy hogy ez a tömegnövelő szerek nagy biznisz és nagy kamu?
Ikerkísérletek vannak?
A "komoly" badisok mindegyike megmondja hogy amitől nőni lehet az a kox.
Hat ha te azt vartad tole, hogy megeszed es no az izom akkor igen nagy kamu.
Ha azt vartad tole, hogy 1000 kaloriat egy nyeletre letolsz a torkodon (kb. masfel kilo fott rizs lehet) akkor nem kamu mert azt vetted amit akartal.
Igen az összes táplálékkiegészítőre gondoltam. Igaz ha valaki lusta eleget enni akkor jó lehet :).
A fehérjekiegészítésre hajlanék és ez a cikk talán alátámasztja
Józan parasztival plusz fehérje se kell. Mert ha csak napi 7g beépülne a sok megzabált fehérjéből az évi kb 10 kg izmot jelentene tekintve hogy az izom 73%-a víz. Érdekes hogy a sok megzabált fehérjéből mennyire kevés izomfehérje lesz. Pedig hányan öntenek magukba napi >140g többnyire teljes értékű fehérjét, mégse nagyon látom a kox nélkül évi 10 kiló tiszta felszedő embereket, még a kezdőknél se akik gyorsabban fejlődnek.
Amúgy csak példa miatt írom, nem minden tömegnövelő cukorkupac:
De ha megnézzük az összetételt, ez kb egy kicsit extrább fehérje, zab kombó, na mind1, fehérjét jobban megéri venni.
antalvali :DDDD
foteltudós számolások :DDDD
":DDDD"
Ezzel nehéz vitatkozni szóval egyetértek :)
A foteltudománnyal valami olyasmire célozgattam hogy egy kevesekre jellemző jelentős évi 10 kilós (hasamra ütök legyen 7,5kg izom és 2,5 kg zsír) gyarapodás esetén is csak napi 5 gramm izomfehérje épül be.
Vagyis 1. nem hinném hogy annyira sok fehérjét kellene zabálni és 2. azt se hogy azt a mennyiséget ne lehetne normális étkezéssel, megerőltetés nélkül bevinni.
Azt hiszem a lényeg ezekben van amit Cortez70 leírt
"ha jó a genetika, étrend, edzés, pihenés".
Ennyi, én a lényeget írom mindig. 30 év edzési tapasztalattal nem hiszem, hogy foteltudós lennék. De aki kételkedik az jöhet velem edzeni nyugodtan.:)
Amúgy google: naturál genetikai potenciálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!