Tudnátok erről a fehérjéről véleményt mondani?
Figyelt kérdés
Vettem egy rizsfehérjét 80% protein tartalommal. 70 kg tömegnövelő időszakban vagyok. Ez mennyire felel meg, illetve ha megfelel hogy adagoljam?
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1740/413 kcal
Zsír 8,0 g
- amennyiből telített zsírsavak 6,5 g
Szénhidrát 1,1 g
- amelyből cukrok 1,0 h
Fehérje 80,0 g
Só 1,52 g
2016. jan. 23. 16:37
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem való semmire, pénzkidobás, tejsavó, tojásfehérje ezerszer többet ér. Rizst eszel szilárdat, annak sem a fehérjetartalmát számolod.
2/8 Cortez70 válasza:
Kevésbé jó, mint az állati fehérjék.
3/8 A kérdező kommentje:
De ugye nem teljesen haszontalan a cucc?
2016. jan. 24. 08:25
4/8 Cortez70 válasza:
Nem, csak kisebb a biológiai értèke (bv érték), így én ebből többet tolnék.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor hogy adagoljam? Az van a zacskóján hogy 30g egy adag
2016. jan. 24. 10:02
6/8 Cortez70 válasza:
Én eleve sosem a ráírt adagot veszem alapul. Mindenkinek más az adag, mivel az testsúlyfüggő. Csak ugye valamit rá kell írni a dobozra, zacskóra. Edzés után testtömeg x 0.5 g fehérje kell, tehát neked kell vagy 35g. De mivel ez 80%-os így azzal is számolni kell. Azaz ebből kb 40-45 grammot simán tehetsz a shakerbe.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. jan. 24. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!