Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A lesötétített BMW 7 esből...

A lesötétített BMW 7 esből miért szállnak ki úgy még a 60kg os suhancok is, mintha 130kg lenne mindegyik 50es karral?

Figyelt kérdés

Elég gyakori jelenség főleg estefelé, nem tudom miért ilyenkor tűnnek ezek fel a belvárosban.Jön egy fekete 7es, az ember már várja, ha nyílik az ajtó, biztos egy king kong lesz a plázacica nőjével.De tényleg nyílik az ajtó és kipattan egy csenevész 60kg os gyerek, vigyorog, meg úgy megy, mintha két db 20 kgos dinnye lenne a hóna alatt.

Ők kompenzálnak, vagy még csak most kezdtek el edzeni, és az elején a sok edzéstől lévő izomláztól tartják így a kezüket?

2016. jan. 22. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Keress kérdéseket hasonló témákban: autó, kiszállás, beszállás, fölszáll

Beszrok a keresőszavaidon meg a kérdéseden.

2016. jan. 22. 19:18
 2/9 Kenzo Tenma ***** válasza:
87%
Gondolom pont ugyan azért amiért a 60 kilós ( lehet, hogy még ennyi sincs) cigánygyerek be mer nekem szólni. Fogyatékosok.
2016. jan. 22. 19:21
 3/9 Cortez70 ***** válasza:
89%
A hetes bömös önbizalmat ad. ;)
2016. jan. 22. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Mert ennyi a szintjük.
2016. jan. 22. 19:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Furcsa látni, ahogy egy 60kgos ember úgy megy, mintha dupla akkora kg lenne, és tiszta izom lenne.
2016. jan. 22. 19:26
 6/9 Cortez70 ***** válasza:
77%
Nem gond, ezekkel nem kell foglalkozni. ;)
2016. jan. 22. 19:30
 7/9 veterán vas ***** válasza:
60%

Némi mazohista felhangot érzek a kérdésedben. Ha tényleg irritál akkor miért nézed?

Vagy nem is mazohizmus csak simán vágyódás? Neked is kellene egy bömös és akkor Te is "úgy" tartanád a karjaidat? ;)

2016. jan. 22. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mesélek neked egy történetet. Lakóautóval a családdal mentünk nyaralni, megálltunk egy szupermárketnél bevásárolni, kajálni. Jöttek ezek a szarosok, romák voltak, de nem is ez a lényeg, hogy cigány vagy magyar. Mindegy. Szóval jöttek az ötös bömössel, voltak négyen. A muterom ott állt, a kocsi megállt. Beszólogattak anyámnak. Anyám 50 éves múlt, szóval nekem ez a viselkedés tűrhetetlen volt, szóval megbeszéltem velük a dolgot. Ők jöttek ki rosszabbul, hogy finoman fogalmazzak.
2016. jan. 22. 20:42
 9/9 Cortez70 ***** válasza:
Király.:)
2016. jan. 22. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!