A lesötétített BMW 7 esből miért szállnak ki úgy még
a 60kg os suhancok is, mintha 130kg lenne mindegyik 50es
karral?
Figyelt kérdés
Elég gyakori jelenség főleg estefelé, nem tudom miért ilyenkor tűnnek ezek fel a belvárosban.Jön egy fekete 7es, az ember már várja, ha nyílik az ajtó, biztos egy king kong lesz a plázacica nőjével.De tényleg nyílik az ajtó és kipattan egy csenevész 60kg os gyerek, vigyorog, meg úgy megy, mintha két db 20 kgos dinnye lenne a hóna alatt.
Ők kompenzálnak, vagy még csak most kezdtek el edzeni, és az elején a sok edzéstől lévő izomláztól tartják így a kezüket?
Keress kérdéseket hasonló témákban: autó, kiszállás, beszállás, fölszáll
Beszrok a keresőszavaidon meg a kérdéseden.
2016. jan. 22. 19:18
2/9 Kenzo Tenma válasza:
Gondolom pont ugyan azért amiért a 60 kilós ( lehet, hogy még ennyi sincs) cigánygyerek be mer nekem szólni. Fogyatékosok.
2016. jan. 22. 19:21
3/9 Cortez70 válasza:
A hetes bömös önbizalmat ad. ;)
2016. jan. 22. 19:21
4/9 anonim válasza:
Mert ennyi a szintjük.
2016. jan. 22. 19:24
5/9 A kérdező kommentje:
Furcsa látni, ahogy egy 60kgos ember úgy megy, mintha dupla akkora kg lenne, és tiszta izom lenne.
2016. jan. 22. 19:26
6/9 Cortez70 válasza:
Nem gond, ezekkel nem kell foglalkozni. ;)
2016. jan. 22. 19:30
7/9 veterán vas válasza:
Némi mazohista felhangot érzek a kérdésedben. Ha tényleg irritál akkor miért nézed?
Vagy nem is mazohizmus csak simán vágyódás? Neked is kellene egy bömös és akkor Te is "úgy" tartanád a karjaidat? ;)
2016. jan. 22. 19:37
8/9 anonim válasza:
Mesélek neked egy történetet. Lakóautóval a családdal mentünk nyaralni, megálltunk egy szupermárketnél bevásárolni, kajálni. Jöttek ezek a szarosok, romák voltak, de nem is ez a lényeg, hogy cigány vagy magyar. Mindegy. Szóval jöttek az ötös bömössel, voltak négyen. A muterom ott állt, a kocsi megállt. Beszólogattak anyámnak. Anyám 50 éves múlt, szóval nekem ez a viselkedés tűrhetetlen volt, szóval megbeszéltem velük a dolgot. Ők jöttek ki rosszabbul, hogy finoman fogalmazzak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!