Miért engednek be kisérő nélkül értelmi fogyatékost edzőterembe? Biztos, hogy tudd egyedül "normálasan" edzeni?
Szituáció:
Van egy hölgy, aki fitnesz stúdiók, konditermek ingyenes nyíltnapjára
- rendszerint NYITÁSRA érkezik részt vesz az- aznapi ÖSSZES csoportos órán majd ZÁRÁSKOR távozik!
Kisérő sosincs vele.
Konditerem esetében is szintén nyitáskor érkezik, edz a gépeken, majd záráskor távozik.
Kisérő sosincs vele!
Ugyanez a hölgy egyszer betelefonált egy 0-24 nyítva tartó edzőterembe, hogy azért nem jön edzeni, mert nem tud 0-24-ig ott lenni.
Miért engedik neki, hogy ennyit edzeni?
Máshova járok, csak hétvégente szoktam benézni egy-egy nyíltórára.
Nem- nem azt csinálom, amit ő, mert ő az összes órán ott van.
Gugolni, jaj dehogy is. Szórakozik, futkorászik, esetleg kicsit emelgeti a súlyt...
Kicsit idegesítő mikor pl. csoportos mozgó gyakorlatoknál, nekem jön, letapos stb.
Nekem kell figyelnem, vigyáznom rá és magamra, mert ugye ő fogyatékos.
Kaptam olyan priviket, hogy "mit zavar az engem?"
Csoportos órán együtt edzel más emberekkel!!!
Ott nincs az, hogy "fülembe dugom a hangszorót, befoglalom a gépet aztán mindenki hagyjon békén"
A tiéd is durva Monty.:((
Ne értsetek félre nem vele van a bajom, hanem ilyenkor elgondolkozok azon:
1. Mennyire nincs az edzőknek felelősség tudata? Mindegy csak fizessen?
2. Mi meg toleráljunk? Jó, de meddig?
Rám is így vigyázz az edző órán, hogy magasról sza.r, mint a fogyatékos lányra?
De ők legalább megértik, amit mondasz! Egy fogyinak meg hiába mondod, hogy ne cintányérozzon körülötted a két 1kg-os tárcsákkal...
Az edző nem tud vele mit kezdeni, recepciós össze teszi a kezeit, hogy nem küldheti ki, mert fogyi.
Megfogadtam, hogy soha többé nem megyek divat edzőterembe! Oda fogok járni, ahova edzeni mennek az emberek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!