Inzulintól miért vagyok ennyire kemény?
Figyelt kérdés
Újvévben kezdtem.Pár nap és megnőtt az étvágyam.Edzés előtt ha ettem iszonyat durrantott, nagyon felpumpál.A tesztó köszönőviszonyban sincs vele.
Van mikor a hűtőt is kifosztom, olyan étvágyam van.
Ennyire hatékonyan beépíti a kaját az izmokba?
Tavasszal gondoltam rányomok még valami hg terméket, de ha ennyire keményít akkor nem érdemes?
2016. jan. 21. 19:07
2/12 A kérdező kommentje:
Első válaszíró!
Ha nem tudsz a szakmailag válaszolni a kérdésre, miért írtál ide valami ökörséget?
Azok írjanak, akik értenek hozzá.
testépítő kategóriába írtam, gondolom te valami más kategóriából írtál ide.
Én testet építek.
2016. jan. 21. 19:17
4/12 anonim válasza:
Az inzulin a leganabolikusabb hormon, sokkal anabolikusabb mint a teszto.
6/12 anonim válasza:
Az inzulin nem káros? Milyen mellékhatásai vannak?
7/12 anonim válasza:
Inzulinnal egy a baj, egy rossz szúrás... csak egy...
8/12 anonim válasza:
Annyira kemény vagy öcsém, hogy ha kiszarnálak tuti aranyerem lenne. Le is lakatolom a hűtőm, nehogy abból is kiedd a tejbepapit.
9/12 anonim válasza:
Igen, az inzulinnak komoly veszélyei vannak.
10/12 anonim válasza:
Az inzulin a leganabolikusabb hormon mind közül. Plusz nem hamisítják a sok cukorbeteg miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!