Creatin Monohidrát, mennyire jó? Hasznos egyáltalán?
Figyelt kérdés
Van egy 147 adagos kreatinom, de ma említették, hogy amennyi vizet megfog, azt le is adja, nincs értelme.
Tapasztalatok, vélemények?
16/F
2016. jan. 19. 19:00
1/7 Cortez70 válasza:
Van akinél bevàlik. Hozhat profitot, mert az erőből,felszedett izomból maradhat meg egy rész.
2/7 anonim válasza:
Nekem a monohidrát soha nem ért semmit, ha edzel legalább fél éve, kipróbálhatod azért.
3/7 Cortez70 válasza:
Igen, fél évet várj ha kezdő vagy.
4/7 A kérdező kommentje:
4,5 hónap után kezdtem el, kb 120 adag maradt még.
Valami Coronit, vagy hasonlót mondtak, ami kevesebb vizet szed fel, és inkább a száraz izomra összpontosít, az mennyire jó?
2016. jan. 19. 19:25
5/7 anonim válasza:
Én lenyomtam 3 kreatin kúrát eddig, mindhárom szart sem ért. Szerintem a kreatin körül indokolotlanul nagy a hype.
6/7 Cortez70 válasza:
Nálam az első pár kúra az jó volt, vagy csak belemagyaráztam, utána tényleg nem sokat ért.
7/7 anonim válasza:
Én eddig kétszer próbáltam, mindkét módszerrel, monohidrátot, semmit sem tapasztaltam, kajám rendben volt. Bár mások azt mondják az egyetlen kiegészítő ami hasznos lehet a vitamin és fehérje mellett, számomra időpazarlás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!