Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérje allergiám van. Hogyan...

Fehérje allergiám van. Hogyan építsek izmot így?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok. Nemrégbelkezdtem edzeni (gugolás, felülés csípőfeszítés, kitörés stb..)

Kiskoromtól kezdve 13 éves koromig fehérje allergiám volt. Azt mondták hogy csak módjával ehetem így is a tejtermékeket és mindent amiben fehérje van. Így hogyan építsek izomzatot, ha nem ihatok shakeket és tulzásba sem eshetek a fehérjékkel?

2016. jan. 19. 18:07
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Akkor kérlek nézzetek utána mert van fehérje allergia és nem kellemes. A laktozra soha nem voltam allergiás...
2016. jan. 19. 18:25
 12/26 anonim ***** válasza:
Linkeld be légyszíves, ami leírja ezt, mert te tudod pontosan mi ez.
2016. jan. 19. 18:27
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
fenilketonuria létezik, általános fehérjeallergia nincs.
2016. jan. 19. 18:27
 14/26 anonim ***** válasza:
De a növényekben is van fehérje fogd már fel mindenben van csak az amino lánc más
2016. jan. 19. 18:29
 15/26 anonim ***** válasza:

Ez nekem is fura, bár létezik ember, aki a vízre allergiás, ami valljuk be, még vadabb. De engem is érdekel, hogyan marad életben valaki, ha egy esszenciális makrotápanyagra allergiás. Jó, minimalizálta valahogy, de necces lehetett.

A növényekben pedig pont olyan aminosavak vannak, mint az állatokban, csak általában nincs meg az összes esszenciális megfelelő arányban. De aminosav szinten nincs különbség, márpedig a test első dolga, hogy lebontsa, nem? Vagy van valami nem esszenciális, ami inkább csak az állatokban van és allergiás lehet rá valaki?

Mindenesetre részvétem, akármiről is van szó konkrétan.

Ki kéne deríteni, mennyi fehérje kell a testnek (mert valamennyi nagyon kell, az tuti) és nem sokkal fölémenni, de ez így csak józan paraszti ész eme fura allergiát nem ismerve.

2016. jan. 19. 18:54
 16/26 anonim ***** válasza:
Meg szerintem az okát kéne feltárbi, hogy miért reagál a szervezeted a fehérjék többségére allergiás reakcióval, csak ugye az orvosoknál bevett szokás, hogy a tünetet kell kezelni és nem a betegséget.
2016. jan. 19. 19:01
 17/26 A kérdező kommentje:
Igazából pontosan én sem tudom hogy hogyan lehet fehérje allergiám. Nekem az orvosok is és a szüleim is mindig ezt mondták így én csak ebből tudok kiindulni.
2016. jan. 19. 19:21
 18/26 A kérdező kommentje:
Ez a betegség nekem abból fakadt hogy van egy autoimun betegségem ami lényegében annyit tesz hogy egy olyan virus van a szervezetemben ami megtámadhatja akármimet..
2016. jan. 19. 19:22
 19/26 A kérdező kommentje:
pl ebből adódóan van egy máj és lép nagyobbodásom, egy pigment hiányom amit elméletileg már tudnak kezelni és egy csökkent pajzsmirigy működésem.
2016. jan. 19. 19:23
 20/26 A kérdező kommentje:
A fehérje érzékenység is ebből fakadt...
2016. jan. 19. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!