Miért kell a kreatint 1g = 1 deci víz arányban keverni?
Figyelt kérdés
Mi van ha kevesebbel iszom? És muszáj feloldódnia? Mivel nálunk elég kis terem van és nincs víz meg ilyenek mindig viszek magammal másfél liter vizet és az edzés utánit ezzel keverem ki. Na de ugye ez hideg víz és nem oldódik fel tökéletesen benne a kreatin. Ez baj?2016. jan. 18. 19:40
1/9 Cortez70 válasza:
Mert eddig az a tèvhit volt, hogy fel kell teljesen oldódnia, hogy gyorsan szívódjon fel, mert a gyomorsav miatt bomlik. De nem így van, savas pH-nàl is bírja sokàig a kreatin. Meg ugye ha kapszulàs cuccot tolsz azt sem fèl liter vízzel nyeled le.
2/9 anonim válasza:
Elvben a vesének is jobb, ha fel van oldva, több vízben van, de ezt is sokan cáfolták már.
3/9 Cortez70 válasza:
Mondjuk a vesének nem árt a sok folyadék.
4/9 anonim válasza:
Én mondjuk ugy szoktam h kreatin a szájba és lenyelem vízzel, szóval tuti nem kell feloldódnia kötelezően.
5/9 A kérdező kommentje:
És miért kell lepontozni mindenhol Cortezt?
2016. jan. 18. 20:27
6/9 Cortez70 válasza:
Köszi a lepontozást. Megint itt sunnyognak a kiskancsók.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ugyan azok pontozzák le, akik támadják a koxal, meg ezekkel folyamatosan.
8/9 Cortez70 válasza:
Rám kattant pár kisgyökérzet. :)
9/9 anonim válasza:
A kreatinin szintje eleve megemelkedik a vizeletnek, a vesék kárára, így sok vízzel kicsit meg lehet könnyíteni a munkájukat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!