A Protein porok károsak? Lehet tőlük valami bajt kapni, évek múltán? Mellékhatásai?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy nem egészségesek ,igaz ez?2016. jan. 18. 15:15
12/16 *Glissade* válasza:
Szerintem sem kéne mesterségesen elkészített por álagu ételeket enni. Nem természetes táplálék!
13/16 Cortez70 válasza:
Nem mesterséges. Semmi kémiai folyamat nincs benne. Simán szűrik a zsírt és a tejcukrot a folyékony tejsavóból, majd porlasztva szárítják. ennyi. Ettől még nem fog gondot okozni. Ami lehet rossz, az az, hogy sok cuccban rengeteg az édesítő, ami nem jó a gyomornak.
14/16 anonim válasza:
*Glissade* olyan értelmetlenségeket tudsz néha írni. Cortez leírta, hogy készül, nem teszem. Akkor pl a kolbász is mesterséges? Mert darálják, keverik, fűszerezik, és nem így terem? Vagy a bor, mert szűrik, fejtik, palackban árulják? Liszt sem porként terem.
15/16 patrikosz macsos válasza:
Amugy rohadtul nem mindegyik els sportolo vagyok es nem buktam meg a dopping vizsgan pl a mellek hatasa lehet h az lesz ha abba hagyod a szedeset megall a sulyod.de en a jumbo hardcor tomegnovelo proteint ajanlom neked.
16/16 Cortez70 válasza:
Nincs tömegnövelő protein. Vagy protein vagy tömegnövelő. A tömegnövelő az protein + szénhidrát nagyjából és egyéb anyagok is vannak pluszban. De az alap a protein + ch.
A súlyod meg nem ettől függ, hanem a napi össz tápanyagbeviteltől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!