Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi igaz az omega 3 kapszulákró...

Mi igaz az omega 3 kapszulákról? Károsak vagy sem?

Figyelt kérdés
Nem tudom, szedjem tovább az omega 3 kapszulát vagy hagyjam abba? Olvastam róla jót is meg rosszat is. Azért szedem mert amúgy halfélét vagy természetes forrását nem igazán eszem, maximum nagyon ritkán.
2015. dec. 12. 22:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hagyjad már a médiát:DD A keratintól hererákod lesz? (nesze én meg tényleg eszt olvastam :DD)

Hogyha tényleg ennyire sz/arsz tőlem egyél akkor halat.

2015. dec. 12. 22:24
 2/14 Cortez70 ***** válasza:
100%
Nem olvastam mèg olyat, hogy kàros lenne.
2015. dec. 12. 22:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Itt van ilyen fa/szság találtam is: [link]
2015. dec. 12. 22:32
 4/14 Cortez70 ***** válasza:
Több grammot ír itt is. Amúgy a növényi olajokban, pl a lenmagolajban is csak az alfa linolènsav (ala) adja az omega3 zsírsavat, ennek pici része alakulhat àt a nekünk kellő epa és dha zsírsavvà. Ezért nem àrt omega3 kapszulával kiegészíteni. Ezekben általàban 300mg epa és dha van összesen. Az meg nem sok, szóval nem kell aggódni.
2015. dec. 12. 22:45
 5/14 anonim ***** válasza:

ha az előírt mennyiségben fogyasztod nem kell félned tőle, a túlzó fogyaztással van a baj, mikor az emberek úgy érzik megtaláltak valami csodaszert, és ezért folyton azt fogyasztják

a citromlé is köztudottan egészséges az askorbin tartalma miatt, de ha elkezdesz úgy citromlevet inni mintha mondjuk víz lenne, akkor bizony elvisz a mentő és egy életre problémád lesz a nyeléssel

2015. dec. 13. 00:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Napi 6g-ot tolok évek óta. Ki is nőtt a második farkam.
2015. dec. 13. 06:31
 7/14 Cortez70 ***** válasza:
:)
2015. dec. 13. 06:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Jaj istenem mi ez a baromság már megint? Sírba tesztek az ilyenekkel.

10 dkg lazac!!! És mit gondoltok hogy mennyi halat eszik egy tengerpart szélén élő ember? Ha halat csinálunk, én fél kilót betolok egy nap. Eszkimók se kolbászt meg szalonnát zabálnak, hanem halat meg fókát. Fókazsírt kilószámra. Ne röhögtessük már egymást!

Lobbiérdek, vagy média szenzációhajhászása. Ez a két dolog szül ilyen orbitális ostobaságokat.

2015. dec. 13. 07:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Mindent túl lehet adagolni.
2015. dec. 13. 10:28
 10/14 Cortez70 ***** válasza:
100%
A víz is veszélyes. Sokan belefulladtak már. :)
2015. dec. 13. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!