Mi igaz az omega 3 kapszulákról? Károsak vagy sem?
Hagyjad már a médiát:DD A keratintól hererákod lesz? (nesze én meg tényleg eszt olvastam :DD)
Hogyha tényleg ennyire sz/arsz tőlem egyél akkor halat.
ha az előírt mennyiségben fogyasztod nem kell félned tőle, a túlzó fogyaztással van a baj, mikor az emberek úgy érzik megtaláltak valami csodaszert, és ezért folyton azt fogyasztják
a citromlé is köztudottan egészséges az askorbin tartalma miatt, de ha elkezdesz úgy citromlevet inni mintha mondjuk víz lenne, akkor bizony elvisz a mentő és egy életre problémád lesz a nyeléssel
Jaj istenem mi ez a baromság már megint? Sírba tesztek az ilyenekkel.
10 dkg lazac!!! És mit gondoltok hogy mennyi halat eszik egy tengerpart szélén élő ember? Ha halat csinálunk, én fél kilót betolok egy nap. Eszkimók se kolbászt meg szalonnát zabálnak, hanem halat meg fókát. Fókazsírt kilószámra. Ne röhögtessük már egymást!
Lobbiérdek, vagy média szenzációhajhászása. Ez a két dolog szül ilyen orbitális ostobaságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!